<h1>eDnevnik, slovenski blog</h1>

Namišljeni eDnevnik

20. 08. 2007 - Olimpijske igre, dopingi & naši športniki nasploh

Svet že odšteva. Do olimpijskih iger v Pekingu. In mi tudi. Slovenska delegacija si je ogledala prizorišče (mimogrede - lep izlet) in izbiramo športnike, ki nas bodo zastopali. Tu se pa malce zatakne...dopingi. Vrtinec je zagrabil tudi Joli.

 

Pa stvar sploh ni nič novega, glede padcev na doping testih mislim... in tekačice. Vendar lepo prosim...pokončno držo! Kje je vaša hrbetnica športniki? Jokate po televiziji, ker so vas zasačili kot dvanajstletnika s cigareto v roki. Kar na suho niste padli v godljo, kajne? S takimi javnimi nastopi res niste prepričljivi s kontraargumenti. Malce odločnosti ne bi škodovalo, tudi na progi jo potrebujete. Drugače ni rezultatov. Tudi takih ne, da dokažete nasprotno. Zgledujte se po kolesarjih letos...napad je najboljša obramba.

 

In taki zastopajo barve naše domovine. Potem se še pritožujete... glede davkov na primer. Dragi moji, to je vaš poklic, katerega ste sami izrbrali. Vsi pošteni državljani plačujemo, ker smo si izbrali svoj poklic. Zakaj mislite, da ste nekaj posebnega? Ker zastopate in predstvaljate svojo podalpsko deželico? Niste edini...ste kdaj pomislili koliko poslovnežev, popotnikov in drugih nosi prospekte naše dežele v tujino in razlaga o čudoviti deželi južno od Avstrije in vzhodno od Benetk. Brez sponzorskih evrčkov, ki bi padli v tošelj za povrh.

 

Morda stvar ni več tako aktualna, a naj bo v poduk in razmilsek naslednjim, ki bodo padli na testu ali se pritoževali. Da ne bo naša dežela izpadla kot klovn, škatla barvic..Jolly.

Komentarji (0) :: Napiši komentar! :: Stalna povezava :: Obvesti prijatelja o tem sporočilu

cyberphantom.eDnevnik.si

«  oktober 2017  »
pontorsrepetsobned
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

O meni

Vse kr bereš se ti samo zdi.

Moje povezave

» Na prvo stran
» Osebna stran
» Arhiv starih sporočil
» Piši mi
» Foto album

Kategorije


Nova sporočila

» Olimpijske igre, dopingi & naši športniki nasploh

Moji prijatelji


Zanimive strani

» Olimpijski komite Slovenije
» Kaj je doping? Wikipedia
Število zadetkov: 47352
Avtor vsebine tega eDnevnika je cyberphantom.
Pogoji uporabe - Varovanje zasebnosti - e-pošta: info@eDnevnik.si
Vse pravice pridržane. © 2005-15 eDnevnik