Potovanje v sanje

Po letu in pol

20:49, 10. 04. 2010 .. Objavljeno v Glasba .. 2 komentarji .. Stalna povezava .. Obvesti prijatelja o tem sporočilu
Moje zadnje javljanje je bilo davnega 27.10.2008. Neverjetno. Tusculum je kriv, da se ponovno oglašam. V aprilu krožim namreč na Golniku. Me je včeraj zalotil dohtar in mi povedal, da je včasih prebiral moj blog - ko sem še pridno pisala o vsem mogočem. Kako majhen je ta svet. Sicer pojma nimam, kako je prišel do mojega pravega imena in priimka ...

V letu in pol, ko se nisem oglasila, se je v mojem največjem hobiju, glasbi, zgodilo res veliko. Najprej sem v začetku leta 2009 opustila igranje v tolkalski skupini RitemDaBit. Enostavno je bilo preveč vaj in premalo nagrade - preveč me je profesor karal (kljub vsaj meni se zdi, za flavtistko, precej dobremu igranju na mali boben). Me pa še vedno kdaj fino zasrbijo prsti, da pri Tinetu še malo povadim. Dejansko sem sedaj že nekajkrat sedela za njegovo baterijo in se naučila igrati nekaj osnovnih ritmov, kar je, vam povem, precej težko, saj moraš precej nesinhrono uporabljati vse štiri okončine, kar je še težje kot pri klavirju. Še dobro, da je moja ljubica flavta. :)

Nato sem spomladi, najprej kot substitutka, nato kot redna članica, začela igrat v Simfoničnem orkestru GŠ Logatec (po Tinetovi zaslugi :)). Moram priznati, da je precej lušno, predvsem iz vidika, da igram v simfoničnem orkestru, kar sem si že od nekdaj želela. :) S SO smo imeli kar nekaj odmevnih koncertov, izstopajo seveda trije veliki koncerti na turneji po Italiji v decembru 2009 - čudovit koncert v Agordu, nato pa še 2x v Rimu, nazadnje prav v baziliki Sancta Maria sopra Minerva (čisto zraven Panteona; kjer smo izvajali Lux aeterna - žal pri tem komadu sicer nisem igrala flavte (no, to je ta slaba stran tega SO - da kdor prvi pride, prvi mejle, vsaj tukaj). V januarju 2010 smo nato nastopili še na Brdu pri Kranju, kjer smo imeli  čudovit celovečerni koncert.




Veliko smo igrali tudi s PPO Vevče, kjer pa na žalost (recesija ali kaj drugega) nismo kaj dosti potovali. Imeli smo sicer lep decembrski koncert v Gallusovi dvorani CD. Ups, skoraj sem pozabila, tekmovali smo v Mariboru na tekmovanju slovenskih godb v koncertni težavnostni kategoriji, kjer smo zasedli odlično tretje mesto in dobili zlato plaketo. Na zgornjem linku si lahko ogledate celotni posnetek s tekmovanja. :) Pri PPOV pogrešam sicer boljši program - bolj za dušo in misli (kaka filmska ne bi bila odveč). V juniju bomo praznovali že 110. obletnico.



Zaradi organizacije dela v UKC Lj. med poletjem nisem uspela dobiti dopusta, da bi odpotovala v Schladming. Na srečo sem letos ponovno sprejeta, prav tako Tine, tako da se že neskončno veselim mojega četrtega WYWOPa.

Veliko smo koncertirali tudi s FOLK Etc, s katerim smo lani snemali, letos pa tudi izdali svojo prvo glasbeno zgoščenko z naslovom Brst. Lepo vabljeni, da obiščete spletno stran skupine in morebiti tudi naročite CD. Je bil izdan v samozaložbi in zdej celemu svetu težim, da naj kupi CD. :)
Ustvarjalci oddaje Slovenija ima talent so nas povabili k sodelovanju, tako da ste nas prejšnjo nedeljo lahko videli na TV. Celih 30 sekund so nam namenili. Na spletu lahko sicer vidite celotni posnetek nastopa. Dobili smo 3x ja. :)

Toliko na kratko, se oglasim spet, ko bom imela kaj več časa (danes je namreč Tine službeno odsoten, imam prost vikend, ne da se mi brat člankov ali kake knjige, tako da sem si privoščila daljše pisanje).




Trenutno stanje duha: Misleč proti postelji. :)

FOLK Etc

20:09, 27. 10. 2008 .. Objavljeno v Glasba .. 0 komentarji .. Stalna povezava .. Obvesti prijatelja o tem sporočilu


In smo znova otvorili sezono špilov v Patrick's irish pubu. Prejšnji četrtek. Bilo je noro! Kot ponavadi in še kanček bolj. Zame je špil v irishu kar se irskih špilov tiče nekaj najboljšega. Je ta pravo vzdušje in energija. In ker je tam polno prijateljev, ki me pridejo poslušat, uživat ob irskih ritmih in guinnessu. Tokrat se je s total hudim fotičom skorajda direktno z Irske oglasil še bEnc, ki je posnel te čudovite fotke.





Ponovno v Schladmingu :)

18:17, 2. 08. 2008 .. Objavljeno v Glasba .. 0 komentarji .. Stalna povezava .. Obvesti prijatelja o tem sporočilu
Verena me je tudi letos prijazno sprejela v WYWOP (WorldYouthWindOrchestraProject). :) Čeprav ni tako 'v easy' bit sprejet, zato preden dobiš mejl 'Akceptiert als Mitglied', nikoli ne veš, kaj te čaka. Letos sem se že tretjič odpravila v Schladming, tokrat z Žigatom, super pozavnistom z Vevč.

V 3,5 urah sva prevozila po vseh omejitvah 250km, tokrat po Schladminški obvoznici uspešno izvozila pri drugem izvozu za v Schladming in (tokrat celo ne prva) se bookirala v hostel, kjer naju je kot ponavadi že vsa nasmejana čakala Verena. Potem takoj šok, bom v sobi s tremi Avstrikami. No, glej ga zlomka, treba bo spet dat na plano nemščino in jo uporabit. No, potlej se je izkazalo, da govorijo dekleta v takem dialektu, da je bilo daaaaaaaaleč stran od mojega znanja nemščine. Šlo pa je prov lepo, če so se le potrudile lepo govorit. Predvsem z Berni, flavtistko, sva se takoj ujeli, čeprav je bila kar malo prismuknjena. Drugi dve cimri sta bili še Lisa, blazno dobra pikolistka in flavtistka, ter Christina, kontrabasistka, z lepimi skodranimi lasmi. :)

WYWOP se je začel po planih, z veliko vajami in večernim pivom v Schwalbenbrou, lokalni pivnici z baje zelo dobrim pivom, bolšim od Uniona in Laškega (besede Žigata). Sicer sem letos hodila prej spat kot lani, pa še to je bilo vedno po polnoči. Bilo je dosti starih znancev, kake 3/4 pa novih, predvsem Nemcev in Avstrijcev. No, letos je bilo sicer tudi veliko 'ne nemško govorečih' - 3 Američani, Kanadčanka, 2 Japonki, 2 Belgijca, Švicarji, Italijani, Argentinka (fletna oboistka) ter 2 Slovenca! :)



Koncertni program je bil letos NOOOOROOO! fajn, tak za prste in dušo. Še posebno je dvigal dlake na koži Give us this day od Davida Maslanke. Najboljši komad ever! Potlej smo igrali še Memorias (tudi blazno dober komad), Triumphal prelude, Diskurs (sicer najbolj beden komad letos, besede skladatelja: komad ne govori o ničemer, je le glasba; halo!?), Stevenov (Bryant) Stampede (hud komad; kot bi jahal konja) ter blazno hitro Candide uverturo iz sicer (baje) čudnega muzikla.

Dirigenti so bili kot vsako leto vrhunski. Od Moesenbichlerja, Hauswirtha do seveda fenomenalnega Sedatola! Tok uživala res še nisem. Carski je bil seveda tudi koncert! Pred koncertom smo poslušali še glasbeno stvaritev od Corigliana Circuis maximus, potlej pa je sledil še naš koncert, kot špica na i celega MID Europe 2008. Dvorana je praktično pokala po šivih. Vsak komad (razen seveda čudnega Diskursa) je doživel ovacije, še posebno Stampede in na koncu Give us this day, ki smo ga zaigrali noro!!! It was such a huge sound!!!



Sledila je še After concert party, ki je bila tudi letos zelo pivsko obarvana. No, letos nisem ostala do konca (kot obakrat poprej - to je pomenilo do jutra), sem jo celo prej mahnila spat, sicer je bilo tudi to zelo jutranje. :) No, letos je bil Schladming še posebno poseben tudi zato, ker smo imeli Sommer card. Kar 3x sem bila z gondolo na Planai (sicer le za urco, ker več prostega časa ni bilo), 1x sem se celo uspela it za pol urce kopat v bazen, spoznala sem enga fletnega dirigenta Daniela, ki dirigera orkestru Loče pri Dobovi, nasploh sem blazno uživala v dobrem igranju in koncertih. Nepozaben je bil tudi večer, ko so igrali Slovenci iz Šentruperta (do koncerta sva z Žigatom tekla po največjem nalivu, da sem potem lahko samo še užela hlače in štumfe). Se pa je plačalo, ker je bil koncert res dober, veliko nad mojimi pričakovanji. V Schladmingu se je kot lani pojavil Simon, da smo spet malo pokramljali.



Sledila je še vožnja domov, po vseh zastojih in nevihtah sva s cukrom v 4,5h prišla srečno v Ljubljano. Sledil je samo še izlet v posteljo, zjutraj pa spet služba.


Nekaj mesecev

23:43, 19. 06. 2008 .. Objavljeno v Glasba .. 1 komentarji .. Stalna povezava .. Obvesti prijatelja o tem sporočilu
Kako hitro vse mine in gre.

Spomladi se je zgodilo malo morje glasbenih dogodviščin.


Največ mi pomeni seveda orkester. Po napornem dnevu ni lepšega kot it na vajo orkestra, kjer se zrelaksiram, vsaj psihično, če drugega ne. OK, včasih bi lahko dirigent manj ustavljal, smo pa zato drugič toliko bolj veseli. :)

Praktično celo pomlad smo noro vadili komade za filmski koncert, ki se je zgodil 31.5.2008 in to kar v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma.
Igrali smo komade ala
Charles Chaplin Selection for Concert Band,

Out of Africa, 
Indiana Jones Selection,
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest,
Star Wars Saga,
Independence Day,
James Bond 007 selection,
Star Trek through the Generations.
Skratka, zame je bilo super, saj je bilo tehnično kar zahtevno - itak, kar se sliši lepo, je ponavadi težko. :) Uživala sem še posebej na mojih solčih, kratkih, vendar toliko bolj lepih. :)



Odleteli smo celo v Črno Goro, kjej smo z RitemDaBitom paradirale po Podgorici in Budvi. Seveda sem igrala kasneje v koncertnem programu s flavto, ki jo ne zamenjam za noben denar na tem svetu. :) Sem imela pred leti že idejo, da bi se šla učit še kak drug inštrument, nato pa sem ugotovila, da s flavto tako uživam, da le čemu. No, nato se je pojavila ideja o tolkalski skupini, ki bi bila del PPO Vevče in ker se mi pa flavte v korakanju sploh ni dalo kaj preveč igrat, sem se ji priključila. Sedaj, po letu in pol dela že vadimo 'verbel'!!! :) No ja, sicer, včasih je težko tole vse speljat. Enostavno preveč je vsega. OK, zaenkrat še nekako gre.
V Črni Gori v začetku maja smo uživali 100/h. Ko bi le meli več takih gostovanj. In to z letalom! :) Budva je prov lepa, z lepimi peščenimi plažami. Pa kopali smo se v morju, vozili po Skadarskem jezeru. Res je bilo lušno!



Bilo je še veliko malih in večjih špilov, skorajda na vse, če le nisem delala, sem šla. Kot zavedna godbenica. Eden lepših je bil koncert
skupaj s pevko Eldo Viler na Ljubljanskem gradu. Takrat smo še 1x igrali Out of Africa, v počasnejšem tempu kot v Cankarju in v zraku se je prov čutil tisti 'žmahtni' občutek, tisti, ki ti naježi dlake po koži, tisti, ki ti da tisto noro veliko, kar ti lahko da samo glasba.

Ogromno sem igrala tudi z 'irci'.  Še posebej dobro se spomnim velikega toasta v Patrick's irish pubu. Včasih sem enostavno po popoldanskem šihtu še na špil odhitela. Jao. Kako sem bila potem zmatrana.



Poleti pa grem za 9 dni v Schladming (ja, so me sprejeli spet v WYWOP!!!), tako da bo letošnji dopust spet glasbeno obarvan! Komaj čakam! OK, bom morala mal začet vadit komade, da bom fit, potlej se pa itak tam obeta noro velik vaj. 12.7. pa veliki koncert v Konzerthalle Schladming! :) Če koga pot zanese tja... Pa sej je samo 250km do tam. :)




Po dolgem času...

09:46, 24. 03. 2008 .. Objavljeno v Glasba .. 5 komentarji .. Stalna povezava .. Obvesti prijatelja o tem sporočilu
Sem pred kratkim razmišljala, da kako malo igramo, da sploh nimam kaj pisat v svojem blogu. Pa sem se potem spomnila, da dejansko s Folk Etc. veliko igramo, praktično vsaj enkrat na dva tedna. Pred tednom dni je bilo še posebno naporno ob St. Patrick's dayu. Najprej na irski ambasadi v Dobrovi, kjer se je ljudi kar trlo. Med igranjem sem opazila nekako tri vrste ljudi, ki prihajajo na take prireditve: tisti, ki se pridejo le vljudnostno pokazat se za 5 min, drugi, ki vstanejo malo dlje, da še malo poklepetajo in tretji, ki pridejo med prvimi in oddidejo med zadnjimi, ki veliko pojejo in popijejo ter se dejansko zabavajo. :) Mi smo igrali prov fletno. Več kot dve uri. Vmes so ljudje tudi zaplesali, tako da je bilo sploh simpatično. Uradni del se je končal ob 20. uri, mi smo potegnili nekaj minut čez, ker je navada, da veleposlanik ob pošiljanju vabila tudi napiše, da je sprejem od 18. do 20. ure. In to ponavadi kar drži. Nato smo jo mahnili še v Dvorni bar v centru Ljubljane, kamor so nas povabile plesalke šole irskega plesa. Igrali smo prav posebne komade v izvedbi namenjene plesu. Bilo je res zanimivo in  prav veselo igrat za plesalce. V teh nekaj letih so že prav napredovali. :) Čeprav v trdih čevljih in reelih bodo rabili še nekaj vaj, da pridobijo na pravi hitrosti. :)


V Patrick's irish pubu v februarju. Ponovno ta četrtek...

Z godbo je kot ponavadi v spomladanski mesecih bolj pusto. OK, so igrali za pusta v Cerknici, jaz pa sem takrat menda delala, potem pa smo igrali še včeraj zjutraj pri maši. Je izpadlo prov fletno in še dobro, da sem prišla, če ne, ne bi bilo nobene flavtistke, kar bi potem še dolgo poslušali... Se pa obeta zanimiva pomlad: let v Podgorico in nato Budvo v začetku maja, 31.5. pa koncert v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma, kjer bomo igrali filmsko glasbo. Po moje bo fenomenalno. Igramo same hude komade - od piratov, vojne zvezd, jamesa bonda, indiane jonesa, out of africa in podobnih hudih komadov. :)

Kar se tiče RitemDaBita sem že praktično obupala, nato pa spet dobila novo voljo in energijo - predvsem sem se pa spomnila, zakaj sem se vključila v to skupino. To je bil zadosten motiv, da še ne obupam, čeprav me čas močno baše... Je ta četrtek prišel na vajo celo nek holandec, ki nam je pokazal nekaj zanimivih obratov. Na vaji je bil po letu dni celo profesor. Dobro, upam, da mi uspe vse nekako speljat pod streho. Kar pa je včasih pri mojem urniku žal neizvedljivo.

Še vedno čakam na odgovor Verene, organizatorice WYWOP, če sem letos tudi sprejeta. Upam, da, ker doživetje Schladminga in WYWOPa je fenomenalno!!! In letos, v tretje gre bojda rado, mogoče celo 'priplezam' na vrh Planai.


RitemDaBit

21:44, 1. 01. 2008 .. Objavljeno v Glasba .. 2 komentarji .. Stalna povezava .. Obvesti prijatelja o tem sporočilu
Evo, kar na novega leta dan se oglašam, ko sem se končno dobro naspala v topli postelji. Prejšnji teden smo namreč kar 5 dni zaporedoma igrali na sprevodu Dedka Mraza v Ljubljani, kjer sem se tako premrazila kot še nikoli. Vsaj nekajkrat na špil se mi je zanohtalo. Tudi rokavice niso pomagale. Dobro, to je za nami. Dobra novica je tudi, da smo dobili nekaj evrčkov - bojda za 1, 5 novega super lahkega bobna. Ko bi nam vsaj uspelo pridobiti še kakega generalnega sponzorja, da bi nakupili snare za vse. Ker bi potem še ulala bolje zveneli.

Utrinke s sprevoda je v video obliki zbral tudi P. oče. Vola, tudi za vas: RitemDaBit na sprevodu. Hud posnetek, ne!?



Foto by Andrej.





Tik pred koncem leta

21:32, 27. 12. 2007 .. Objavljeno v Glasba .. 1 komentarji .. Stalna povezava .. Obvesti prijatelja o tem sporočilu
Mogoče se je že kdo vprašal, kaj se dogaja z mano. Ja, sem rabila res dolgo časa, da sem se spet spravila na eD. Mogoče me je celo kdo pogrešal? Morda je celo kdo ugotovil, da bo tale moj namenjen le še izključno glasbenem potovanju v sanje. In ta mesec je to definitivno bil.

Naj začnem s sanjami. Ja, tokrat so se mi uresničile. OK, še vedno ostaja vsaj 1x igrati v simfoničnem orkestru, pa sem se temu le nekako približala na letošnjem Plečnikovem koncertu, kjer sem igrala arijo Rusalko skupaj z zdravniškim orkestrom Camerato medico in ostalimi pihalci in trobilci. Bilo je zanimivo, tudi smešno. Še posebno na vaji. :) Po srečnem naključju sem teden dni kasneje še enkrat nastopila z njimi, tokrat namesto oboe pri Scarlatijevi simfoniji v e-molu. To pa je bilo nepozabno doživetje v cerkvi Sv. Jakoba. Js sm uživala 100/h. :) :)

Nekaj sproščujočih 'pivskih' špilov smo imeli tudi v Patrick'su, kjer sem prejšnji teden celo prvič igrala na mikrofonček pritrjen na flavto in je bilo dosti bolje kot pri stoječem. Problem je le, da sem vse skupaj pritrdila zelo impro, ker sam mikrofonček le za flavto stane mnogo mnogo več kot vsi standardni. Toliko o flavti. Ni le drag inštrument, tudi oprema zanjo je na nivoju, bi se reklo. :)

U, nastopila sem tudi s kvartetom flavt študentk MF, kakor jih je (kasneje brez mene) poimenoval naš profesor patologije. Bilo je zanimivo, včasih sicer dosti fovš, pa je posnetek koncerta pokazal, da sploh  nismo bile tako slabe, kot je izgledalo na prvi vaji. Ja, tudi SF je zeeeelo dobra dvorana. :) Je pa bil koncert kar hud, ne vem, če si kaj takega razen AG privošči oz. zmore še kaka druga fakulteta kot MF. Čast tudi torej našim študentom. :)



Tudi s PPO Vevčami smo ogromno igrali. Predvsem vaj je bilo dosti pred velikim koncertom v Cankarjevem domu. Ne pomnim, da bi kdaj tako dobro igrala in da bi tako zelo uživala kot letos. Par komadov je bilo hudih, da je kar trgalo. Recimo Continental overture in Boter skupaj z Orkestrom Mandolino. No, sej ne, da bi jih mi veliko slišali. Samo koliko je pa Andrej spravil iz nas, je noro. Prov tisto, aaaa, ko špilaš. Noro dober občutek.



Vmes sem šla potem še na kak koncert ali dva, tako da slučajno ne bi bila kak dan zvečer doma. :) Evo, eden takih, kjer nas je bilo tudi veliko Vevčanov, je bil to nedeljo na Gospodarskem razstavišču. UPOLa. Sam kaj, ko je bilo v prvem delu tako grozno, da mi je bilo skoraj žal, da sem prišla. Da o grozni dvorani, absolutno neprimerni za izvajanje klasičnega koncerta sploh ne govorim. No ja, je pa potem v drugem A. Gotar vse popravila. :) Ich gehor nur zu mir. Fantastičen komad iz Elizabete. 



In nenazadnje še z RitemDaBitom, kjer sem danes od dolgčasa in mraza ter še česa skor ob živce prišla, pa dobro, saj bo in je potem celo bilo boljše. Cel teden igramo namreč na sprevodu Dedka Mraza po Ljubljani. Ko bi vsaj bili v naših lepih novih Soft Shell jaknah. Ne, moramo met karnevalske uniforme, v katerih se mi po resnici res ne da več skakat naokoli, še posebno ne po Ljubljani. Dobro, vsake toliko časa je treba tud kej požret. Bo že. Še 3x. :) Samo se mi pa že danes ne da več. Še dobro, da bo januarja vsaj malo oddiha, ker tale december je bil pa res natempiran. Koncer februarja 08 pa Valencia, here I come. :) Ja, za vsakim dežjem vedno en lep sonček posije. :)



Ob koncu leta pa želim vsem, ki berete moj blog, veliko glasbenih užitkov tudi v novem letu! Srečno!



Pozitivna selekcija in Ljubljanski maraton

17:01, 28. 10. 2007 .. Objavljeno v Glasba .. 5 komentarji .. Stalna povezava .. Obvesti prijatelja o tem sporočilu
Že 12. po vrsti. Smo s PPO Vevče igrali za tekače in tekačice na drugem kilometru. Sem bila v dilemi - učit se ali it igrat. Ja ja, je glasba močna in te kar potegne. :) In smo šli. Tako poln bus že dolgo ni bil. Nekaj minut pred deseto se je mimo že pripeljal športnik - invalid na kolesu, nekaj minut po deseti pa še prvi hitri tekači s tremi 'zajci'. Potlej pa se jih je usulo. Pa če niso tekli mimo v strjeni koloni vsaj pol ure... Noro! Bilo jih je veliko. Sva z nyno ugotovili, da to pa so. Sama pozitivna selekcija! Igrali smo do 12.30, ko so mi praktično od mraza že utrpnile noge. Pa so me na začetku hecno gledali, ko sem imela šal in rokavice. Hehe. Sm že vedela zakaj. Tekači pa so carji, ni kaj. Zmagal je Ukrajinec z novim rekordom proge - malo čez 2 h in 12 min. Za nameček pa smo videli, kako lahko tudi pri 87. letih še kako dobro tečeš. Čestitke gospodu, ki mu je uspelo tisto, kar meni najverjetneje nikoli ne bo.



Fotke so last N.B., kolegice flavtistke in tudi navdušene tekačice.


V kompletu

11:28, 26. 09. 2007 .. Objavljeno v Glasba .. 3 komentarji .. Stalna povezava .. Obvesti prijatelja o tem sporočilu
:) Tako me je proglasil navdušen poslušalec včeraj v Celici. Hehe. Lep kompliment, ni kej. Smo včeraj spet na noge spravili en kup poslušalcev, en začasen prebivalec Celice se je še malo preveč spostil in vsem jamovcom na koncu častil še rundo piva, čeprav sem mu dala vedet, da ga ne pijem. :) Skratka, mu je dogajalo. Ja, včeraj je bilo res veliko ljudi, še J. je imel rojstni dan. Smo mu ob polnoči zaigrali malo raglašeno zlajnano popevko Vse najboljše za te... Tokrat je bil jam res zanimiv, koncert pred njim je bil pa tud dosti fleten. :) Je I. prvič uporabil irsko uglasitev kitare, kar je parim komadom dalo dosti boljši zven in zagon. :) Jutri pa v Patrick'su - me prav zanima, kako bo tokrat - brez dima, kar je ravno pubu dajalo poseben čar.

Še fotki (by Simon) s tradicionalnega piknika konec avgusta v Lipnici. Takrat so gostovali tudi Avstijski 'Irci'. Sem se spet spomnila na irske žlice, ki mi jih je T. že skoraj prinesel z letošnje Irske. No, mogoče pa uspe bubi misija nemogoče. :)

 

{ Prejšnja stran } { Stran 1 od 5 } { Naslednja stran }

Na kratko o meni

Lepo je doživet, veter ujet, verjet.
pela.eDnevnik.si

«  oktober 2017  »
pontorsrepetsobned
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Na prvo stran mojega eDnevnika
Osebna stran
Arhiv sporočil
Sporočila, ki so jih napisali moji prijatelji
Moj foto album

Kategorije

Avanture
Glasba
Meni ljubi

Najnovejša sporočila

Po letu in pol
FOLK Etc
Ponovno v Schladmingu :)
Nekaj mesecev
Po dolgem času...
RitemDaBit
Tik pred koncem leta
Pozitivna selekcija in Ljubljanski maraton
V kompletu
Blizu srca

Moji prijatelji

bEnc
tamarc
buba
CorellijevaMandolina
simpatizerka
tritogeneja
geman
thorin
tusculum
philia
BrinovaJagoda
aljazek
adria
BelaBrada
razkritOdkrito
dostrajzainasia
mint
BTW
delfin
nyna
tarya

Zanimive strani

Papirniški pihalni orkester Vevče
Popotovanja
Bratec
Medenosrce
Medicinska fakulteta
Ragin diarrhea
MID Europe
EYMW
Jan
Forum PPO Vevče
KUD KC MF
bend PELA :)
Sekcija za tropsko medicino
Zdravniška zbornica Slovenije
Dej še'n litro
European Resuscitation Council
Bonsaji - forum
Jure Robič
RAAM
Goriški pihalni orkester
Joschi
Rok
Sašo
Doc guide
Eko kamp Korita
Vremenska napoved
Kolesarstvo
Znakci




Število zadetkov: 115963
Avtor vsebine tega eDnevnika je pela.
Pogoji uporabe - Varovanje zasebnosti - e-pošta: info@eDnevnik.si
Vse pravice pridržane. © 2005-15 eDnevnik