<h1>eDnevnik, slovenski blog</h1>
29/01/2008 07:56:00

Ta blog ne obstaja več, saj sem ga nehal pisati že kar nekaj časa nazaj. Če ste vsaj čisto malo žalostni zaradi tega lahko greste na WWW.BLOGO.BLOG.SIOL.NET, če pa ste zagret športnik in se vam moje pisanje o čem drugem kot športu zdi bedno pa lahko greste na moj športni blog, ki se nahaja na WWW.JAKAGERCAR.WORDPRESS.COM .

 Uživajte v branju!Trenutno stanje duha: hehe
9/12/2007 09:18:00
je stran, ki seka. Vsak dan objavijo po 2 ali 3 slike smešnih mačkov in na njih dobijo cca 80 komentarjev. Ameriška zadevca. Je eden najbolj branih blogov na svetu. Mesečno dobi včasih tudi po miljon klikov. Poleg tega lahko veste, da američani niso preveč za komentarje tako, da je 80 ogromno. Če bi bil ta blog v Sloveniji in če bi Slovenija imela vsaj 10 miljonov prebivalcev bi vsak post dobil 200 komentarjev. Resnično legendarni blog. Sami si ga oglejte na www.icanhascheezburger.com.
ichc_logo.gif

Trenutno stanje duha: se mi je mcdonalds
5/12/2007 22:18:00
Kot veste, smo že zakorakali v pisani december in vsi pričakujemo vrhunec tega meseca, božič in novo leto.
Zame je to najlepši čas v letu in mi resnično da moči za uspehe v naslednjem letu. Seveda mi je pri vsem najbolj všeč vzdušje, glasba, sneg in vse kar paše zraven. Poleg tega z mojim očetom že ustvarjava družinsko tradicijo smučanja na božični večer. Mislim, da sva na božični večer smučala zdaj že 3 krat zapored in tudi letos misliva to ponoviti. Drugače pa je božič predvsem čas druženja in prijateljevanja. To je smisel, a ta smisel kar radi pozabimo in mislimo, da je božič čas, ko samo zapravimo veliko denarja in trgovci veliko zaslužijo. Res, da je božič čas obdarovanja, a to ne pomeni, da moramo nekomu nekaj kupiti.

Skratka, ni se vam treba obremenjevati z božičem saj je to čas kadar naj bi uživali in se sprostili, ne pa se obremenjevali z nepomembnimi zadevami.

Trenutno stanje duha: decembersko
1/12/2007 13:12:00
Kdo bi rekel. Poglejte, ne bo vam vzelo več kot minuto časa. Čista klasika. Pa s tem ne mislim glasbe.  George W. Bush beatbox.

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/lX8knqISVuw&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/lX8knqISVuw&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>Trenutno stanje duha: bušistično
28/11/2007 13:06:00

Te dni se po blogih govori o IE6. Vsi pravijo, da je zanič. Po vseh straneh se strinjam z njimi. Zaradi tega danes ne bom pisal o tem.

Pisal vam bom o tem kako je moj oče računalniško zastarel. Danes je dobil laptop in še ve ne kaj je Firefox. On misli, da je IE špica. Z mamo ga že kakšen teden priprečujeva v nasprotno. On pa še vedno vztraja pri svojem ljubem IE-ju. Najbrž bo čez kakšne 2 leti res konec z IE. Zajel ga bo ogenj Mozzile. Do takrat pa poskušam očeta privaditi na novo stoletje. Najbrž bo presenečen, ko izve, da smo v 21. O kritikah IE pa si lahko kar veliko preberete na Janu Fermetu ali pa na Web designer wall.

firefox-ie.gif


6/09/2007 20:30:00
Vrnil sem se, a sem na žalost ugotovil, da se bolje počutim pri pisanju na v prejšnje omenjenem blogu. Zanima me samo kako razen seveda, da prenašam vsak post posebej prenesem zgodovino na drug blog. Tako bi lahko nadeljeval moj blog, samo, da na drugem naslovu. Kot sem že povedal se nahaja na www.blogo.blog.siol.net . Že vnaprej hvala za vse nasvete povezane z prenašanjem zgodovine bloga.
10/08/2007 10:30:00
 Najprej bi rad povedal, da mi na ednevniku kar ne stečejo in ne stečejo prsti, da bi kaj normalnega napisal. Zato sem poskusil odprt nov blog, da vidim če mi bolj ustreza. Zdajle se zaradi tega bolj posvečam tistemu blogu. Od danes pa do 5. septembra me najdete na blogo.blog.siol.net.
Odmor kakor lahko vidite je zelo kratek in mislim, da boste zdržali na drugem naslovu slab mesec. Tako, da za tiste, ki še vedno ne vejo za kaj se gre ponovim. Za kratek čas vse ljudi, ki pridejo na ta blog preusmerim na že zgoraj omenjeni naslov.
To bo služilo tudi promociji novega bloga.
Se vidimo ponovno čez nekaj časa
PS: ne pozabite prečekirat naslednji teden če sem si premislil. Raje prečekirajte še jutri in pojutrišnjem saj nisem čisto prepričan če delam prav. Bom kar raje skrajšal odmor na samo 2 tedna.


Trenutno stanje duha: žalostno
8/08/2007 10:28:00
 Včeraj se je pokopala še naš zadnji nogometni adut. Domžale so v Zagrebu izgubili s 3 proti 1. Sicer sama tekma ni bila tako slaba za gledat. Seveda od tistih, ki niso navijali za domžale. Res je, da nisem nogometni fanatik, a še vedno sem hotel videti kako bi naši "prvaki" izgubljali proti Werderju. Zdaj mi je to onemogočeno in lahko priznam, da sem po eni strani kar žalosten. Najbrž zato, ker športniki držijo skupaj. Vseeno pa imamo v Slovenskem nogometu "bounch of losers". Upam, da bo čez 27 let kaj bolje.
          

7/08/2007 10:06:00
Jan ferme ima dizajn dneva jaz bom pa imel najbolj kul blog tedna po vsebini.  Vsak teden bom ocenjeval bloge po netu in nato izbral najboljšega ali pa tistega, ki je najbolj zaznamoval teden.Ta teden si je ta naslov priskrbel nov blogerski časopis Drugi svet. Vsekakor so naredili revolucijo v bloganju.
 http://www.drugisvet.com/
                                          

7/08/2007 02:44:00
Ponovno sem odprl nov blog tokrat na Siol-u. Prvi vtisi niso bili slabi. Od vas pa hočem kaj si mislite o tem blogu. Nahaja se na www.blogo.blog.siol.net
Avtor vsebine tega eDnevnika je prince129.
Pogoji uporabe - Varovanje zasebnosti - e-pošta: info@eDnevnik.si
Vse pravice pridržane. © 2005-15 eDnevnik