<h1>eDnevnik, slovenski blog</h1>
avatar

ula se smeji

maj 18, 2009, 09:15

Poslušanje/ogled datoteke ()

takole se pa nasa ula smejcka...

avatar

opravicilo ednevniku

maj 8, 2009, 08:20
sej vem, zanemarjam te. oprosti, ampak tvoj mlajsi bratec - facebook - me je skorajda popolnoma okupiral. sej ves, mlajsi je, se pravi novejsi in je nekatere stvari lazje narediti pri njem kot pri tebi. poleg tega je mogoce videt, kdo vse v tistem trenutku uporablja njegovo aplikacijo. ja, tut tu se da to videt, sam mal drugace. a ves, fb je kot ti in vajin bratranec skype skupaj. pa tudi slednjega se vedno s pridom uporabljam. vse vas imam rada, ker mi vsak po svoje omogocate stik z druzino, prijatelji, znanci in celo ljudmi, ki jih ne poznam, pa nas vseeno vezejo kaksne skupne lastnosti.

ves, sem ti hotela povedat, da je ula ze zelo velika! stara je skoraj 6 mesecev, ima dva zobka - spodnji enki - in seveda veselo grizlja vse in vsakogar, ki ji pride v usta. zelo rada cofota. skoraj vsakovecerno cofanje sva uvedli en teden kaksne dva meseca nazaj, ko je bil oci popoldne v sluzbi, nasa mala ula pa precej utrujena in da je nisem dala prekmalu spat, sva se sli namakat. no, jaz sem namakala njo. od takrat naprej nam je to prijetna stalnica pred spanjem - ce se le da. zdaj, ko je ze tako velika tudi ze pridno je gosto hrano. kar klice me z glasovi, ki jih sproti odkriva, da naj ji vendar ze "dostavim" naslednjo zlico. sva poskusli tudi ze pire krompircek in spinaco! ni je sicer pomljackala kot kaksno sadno kasico ali korencek, je pa vseeno pojedla par zlick! bova kmalu spet poskusili!1-stanje po prvem srecanju s sadno kasico
2-uziva v cofotanju
3-prevelika sem za tole rec!
4-zaspim lahko kjerkoli ;)

tele zgornje fotke so bolj za okus, kot za karkoli drugega. nekaj fotk mi je celo uspelo shraniti v tvoj foto album, ampak bom rekla samo to, da je postopek uploadanja fotk precej tog in dolgotrajen. pa ti ne zamerim! sploh ne! vsaka stvar je za nekaj dobra in necemu namenjena. ti me mirno prenasas, da izlijem tule svoje misli - kolikor so dolge ali kratke, strpno cakas, kdaj se spet oglasim in nicesar ne ocitas. tvoj bratec pa me vcasih tudi veckrat na dan spominja na raznorazne (razno razne??? - nusa help!!!) aktivnosti "tam gor" tudi ce me vse skupaj nic ne zanima in bi raje imela svoj mir.

zakljucim pa takole - pridem te definitivno se obiskat. kdaj? upam, da kmalu. prav pase se z nekom takole pogovoriti, sploh ce je tako trpezen, kot si ti. zaenkrat, dragi ednevnik, pa prav lep pozdrav!
avatar

ne priznam...

marec 9, 2009, 01:15
stevilke. dejstvo ali zgolj cifre? nekdo bi rekel vec, nekdo manj za isto stvar. vse je relativno. nekoc mi je neko stevilo predstavljalo ogromno prelomnico, zdaj pa se zdi tako majhna. ne nepomembna, ker takrat je bila se kako pomembna, ampak se s to drugo stevilko nikakor ne more primerjati. ne gre. svoje cilje sem vcasih prestavljala iz ene stevilke na drugo in si jih vmes mocno zelela, drugih niti nisem grozno nacrtovala pa so vseeno prisli in se izsli. "go with the flow" je moj moto ki se ga drzim kot pijanec plota ze kar nekaj casa. v ozadju ga spremlja "what goes around, comes around". v druzbi teh dveh misli sem danes, kjer sem, kar sem in s kom sem. srecna sem.

in kje se vidim cez pet let? tezko reci. verjetno se vedno na otoku. mogoce na dugi lokaciji? ne vem. rada bi dosegla dokvalifikacijo na profesionalnem podrocju, mogoce se nam pridruzi se kak druzinski clan ali clanica.

ne priznam, da sem hotela narediti povzetek mojih prvih trideset let. kaksna grozna stevilka...

ps: hvala vsem za vec kot 100.000 obiskov

avatar

po kronplatzu

februar 16, 2009, 01:08
letosnje smucanje je prislo na vrsto teden dni prej kot lansko leto. vsaj jst sem mislila, da bo se boljse, ampak tisto lani bi bilo tezko prekosati, zato bom samo primerjala:

apartma je bil fenomenalen. imeli smo dva - ker nas je bilo 9+1 - v istem nadstropju popolnoma nove hise, ki je prve goste sprejela za bozicka 2008. apartma je imel vse - od pomivalca, do sesalca, ki ga vklopis v steno in sploh ne vem kako se mu rece, do rolet, ki so se spuscale in dvigovale na gumb (s tem da ne povem, da smo rabili kar neki casa, da smo pogruntali, cemu sluzijo tisti stekarji...), skratka ni da ni! 

lokacija apartmaja je bila meni osebno bolj vsec kot tista lani. lani smo bili sicer vsega skupaj 3 korake stran od kabinske zicnice. ta letosnji pa je bil visje na hribu in si se moral najprej spustiti po hribu navzdol, da si prisel do zicnice. do proge je bilo 3min hoje. zakon!!!

ekipa je bila bolj stevilcna plus tega da smo imeli se eno malo clanico, ki so jo vsi nosili po rokah. skratka, irce smo dali v en apartma, slovensko govoreca ekipa pa je bila v drugem. pijaca je bila zunaj na balkonu, dostopna vsem, kar je seveda zelo pomembno.

vreme je bilo lani idilicno! sonce, sonce in se enkrat sonce! letos je bil soncen le en dan, se en dan je bil tak, da ni bilo popolnoma oblacno, da je pokukal kak zarek, ostalo pa je bilo oblacno in vecinoma tudi s padavinami - sneg in nizje tudi dez.

smuka je bila zaradi velike kolicine naravnega snega najboljsa dopoldne. lani je bilo naravnega snega veliko manj. sama sem zaradi fizicne nepripravljenosti smucala le trikrat, ampak sem mislila, da se tolkrat ne bom. sem pa za lon v cetrtek naredila eno neumnost - vzela sem jankotovo karto, ceprav je rekel, da jih kontrolirajo. in sem se vozila ves dopoldne. potem pa ko smo se vracali iz st.vigila v olang me je zakacila ena zenska v zabah in hotla mojo karto. potem pa jst iz zepa izvlecem jankotovo karto in se mojo igralsko zilico in sem zaglumila kokr se je dal, da je slo pac za nerodnost pri razdeljevanju kart. no, kljub vsemu sem mogla kupit dnevno karto tezko 40eur + tega mi je vzela tudi jankotovo. aja, zakaj sem imela njegovo? ker je on ostal doma z otecenim kolenom... no ja, vsaka sola neki stane. tale je mene 40 eurov.

savni se nas je vecina letos odpovedala. sploh irci so bili v startu se kar navduseni (beri: not) potem pa je slo vse "south". smo pa letos odkrili nekaj novega. odprli so adrenalinski park oz adrenalinski spust po zici. sli smo vsi, ampak v dveh rundah.

pa se nekaj fotk:
barbara, irena in ula v subitu

ula s svojo drugo bejbisiterko ajdo

ni nam lAhko

kje je ula?

ann marie, terry in sinead

se dobr da je tuki tut tv...

justin, ajda, matej in barbara

the end!

avatar

nove fotke

januar 12, 2009, 10:57
za vse zeljne fotografij je tule nekaj utrinkov iz potepanja po sloveniji in ulinega krsta.

pa veliko uzitkov ob klikanju v levo!!!

Avtor vsebine tega eDnevnika je buba.
Pogoji uporabe - Varovanje zasebnosti - e-pošta: info@eDnevnik.si
Vse pravice pridržane. © 2005-15 eDnevnik