<h1>eDnevnik, slovenski blog</h1>

Blogerski IE8 (in zakaj vi lahko dobite laptop, jaz pa ne)

15. 12. 2009
Podjetji Microsoft in Drugi svet že kaj nekaj časa dobro sodelujeta in skupaj sta razvila tudi različico blogerskega brskalnika Internet Explorer 8.

Zadeva je nadvse uporabna in kulska, prinaša en kup povezav in funkcij, s katerimi boste lažje spremljali blogersko sceno in sploh enostavneje ter hitreje brskali po svetovnem spletu.

Da bi pa novost o novem blogerskem brskalniku dosegla čim več obiskovalcev svetovnega spleta, se je Drugi svet odločil, da bo vsem, ki bodo preizkusili blogerski brskalnik in o njem kaj napisali na svojem blogu, omogočil sodelovanje v žrebu za mini prenosnik HP, pa še v dveh drugih nagradnih igrah bodo sodelovali.

Včasih mi je kar žal, da sem povezan s tem Drugim svetom in po pravilih ne morem sodelovati v teh številnih nagradnih igrah, v katerih se talajo tako lepe nagrade. Očitno nisem rojen pod srečno zvezdo!Kakorkoli, res da bi tale krasni mini prenosnik najbolj privoščil sebi, ampak če ga že ne morem imeti, pa naj ga dobi kateri od mojih blogerskih prijateljev! Zato, dragi tisti, ki občasno še zaidete na tale blog, izkoristite privilegij, ki ga jaz nimam, obiščite tole povezavo do blogerske akcije in si preberite pravila, naložite si blogerski brskalnik, napišite, kako vam je všeč ...

In če kdo od vas, ki ste za blogersko akcijo izvedeli pri meni dobi laptop, pričakujem povabilo na pijačo s kratko prestavitvijo nove pridobitve! :)

Pa veliko sreče!!

p.s. obstajajo še neke druge variante blogerskih brskalnikov IE8, ki jih najdete na uradni strani http://www.ie8.si/

Napiši komentar
Ie8 in akcija

15. 12. 2009
akcija je kulska...in za spremembo lahko tudi jz sodelujem v kakšni takšni akciji (ponaavdi sem med organizatorji).... še moj entry (http://bojansroom.spaces.live.com/blog/cns!8F7602C62F903FD0!3670.entry) - če ko želi izvedeti, zakaj je IE8 po mojem mnenju kul :)
Avtor:

Sporočilo 7 od 132

Prejšnja stran | Naslednja stran

Avtor vsebine tega eDnevnika je RazbOjniK.
Pogoji uporabe - Varovanje zasebnosti - e-pošta: info@eDnevnik.si
Vse pravice pridržane. © 2005-15 eDnevnik