<h1>eDnevnik, slovenski blog</h1>

Kaj se zdaj zgražate nad nasilno mladino??!?

21. 05. 2010
Slovenski vladajoči politiki je uspela politična igra, vredna vsega priznanja. Študentske proteste so za dosego svojih ciljev uspeli obrniti v svoj prid. Kdor naivno verjame v naključnost izbruhov vandalizma, slučajnost pohlevne drže policijskih enot, ki so mirno gledale obmetavanje hrama demokracije, ne da bi ga pri tem poskusile zaščititi, in drugih scenarijev vrednih klišejske hollywoodske produkcije, živi v svetu Sneguljčice in njenih sedmih palčkov.

Mladi, neizkušeni študentski funkcionarji so tokrat padli na bananinem olupku svojih pretkanih, izkušenejših kolegov politikov. Ti pač obvladajo svoj posel, zato tudi so pri koritu že toliko let.

In če bi hotel vstopiti v to politično igro in biti zloben, bi dejal: dragi politiki, kaj se sedaj zgražate nad to mladino? To so otroci naroda, ki ga vodite že vrsto let, otroci mater vaših volivk in volivcev, otroci vzgoje v vaših šolah, otroci kulturnih vzorcev, ki jih vi učite ... kaj se zdaj igrate neke device Marije??!!?

Res je, kar je rekel minister Svetlik: "kdor seje veter, žanje vihar". Ampak Bog, odpusti mu, saj sploh ne ve, kaj govori ...

Še dva prebliska:

Libertarec vas sprašuje, kaj lažje odpustite - mladini 25 jurjev za škodo na pročelju parlamenta, ali našemu vrlemu predsedniku 95 jurjev za njegovo zlato školjko ...

In še to - še vedno ne veste kdo je kriv??!!?? Naj vam pojasni minister Gregor (Odmevi, 19.5.):
"Mislim, da morajo svoj del odgovornosti prevzeti tudi tisti, ki tako radi, in to je poraz predvsem teh ljudi, v kar so se te demonstracije sprevrgle, slišali smo Janeza Janšo, ki je nedavno pozival ljudi na demonstacije ..."

Pa Jasno, KRIV je JANŠA!!!

Napiši komentar
Jaz se ne.

21. 05. 2010

Jaz obožujem mlade in jih razumem. Aja, sem že pozabila, da je Janša kriv.

 

p.s. To leto bomo doživeli še veliko pretresov, tako da, začelo se je...

Avtor:

E vidiš...

22. 05. 2010

Jaz pa se!

Ker so le vseeno dovolj stari in (upam, da vseeno le) tudi dovolj vzgojeni, da bi lahko vedeli kaj se sme, kaj pa ne.

In, četudi se strinjam, da so okvirji, ki so jih dobi(va)li marsikje občutno bolj ohlapni, kot smo jih dobivali mi, ko smo bili v njihovi starosti/mladosti...

Bi pa tukaj pa le lahko bile prisotne vsaj neke minimalne meje dobrega okusa.

In, da se pri mladih glih vsaka stvar tako rada sprevrže v navadno pijančevanje in huliganstvo...

tetka

Avtor: malayka

Kako že pravijo?

22. 05. 2010

če vinček govori, se marsikaj zgodi. In tudi nage ritke smo lahko videli.

Pahor, Janša, ali kdor koli drug, meni pa se le zdi, da bi tile mladiči in mladičke naredili sebi veliko bolje, če bi vzeli v roke knjige in študirali, ker imajo po mojem preveč časa in tudi prepolne riti.

Ja ja, mama hotel je pač najbolje čim dlje izkoristiti.

eja

Avtor: eja

Re:

6. 06. 2011
Sometimes, you try to be the best. But, it is not easy to to do if you do not have got somebody such as college paper writing service to assist you with research papers writing. Hence, do not spread your valuable time and become searching for reputed specialists in the internet!
Avtor: Curry22Maritza

Sporočilo 5 od 132

Prejšnja stran | Naslednja stran

Avtor vsebine tega eDnevnika je RazbOjniK.
Pogoji uporabe - Varovanje zasebnosti - e-pošta: info@eDnevnik.si
Vse pravice pridržane. © 2005-15 eDnevnik