<h1>eDnevnik, slovenski blog</h1>

Orbit Super Heroj: Imate porumenele zobe zaradi cigaret in kave?!

1. 06. 2011
Znane Slovence smo vprašali o efektu Orbit Super Heroja.  Povedali so nam:

Ian Pestenjak: Sem zelo velik ljubitelj bureka in čebule. Zelo velik. In potem, ko sem s svojim latino šarmom želel očarati novo štirinajstletnico, mi je prismrdelo iz gobca in iz vsega skupaj ni bilo nič. Od takrat po jedi vedno žvečim Orbit Super Heroj, in potem vsaka pade, če le ni iz pubertete.

Zoki Đankoviđ: Moj sin Đuro nee, dokler mu nisem dao Orbit Super Heroja nee, sploh ni mogu naredit mature nee. Pol pa sem mu kupu nee, ono celo šteko v Hoferju nee, pol pa je žveću in ni bil živćen nee, pol pa je naredu brez problema nee. In to se mu še danes pozna, nee. 

Saško Dolinar: V tistih časih, ko sem bil še turboanus in ne en čist navadni anusek, kot zdaj, sem ga pil tam liter, dva, tri pred zajtrkom, pol še pa liter po zajtrku. Za zajtrk sm pa mel pol litra rakije. In pol me je on turboanus Rado ni spustu v javno hišo, če nisem pihnu v tisti njegov turboanusni alkotest. Pol sem si pa v gobec nabil Orbit Super Heroj in rešil ves problem. Zadah, kot da bi prišel naravnost s Himalaje, vam povem.

Džanez Gandža:  Orožje? Trgovina z orožjem? Da so se obračali milijoni mark v gotovini? Pa kakšno orožje no, to je totaln absurd. Totalen. Orožje je samo Krinka. Vprašte Kučana, kaj je bilo v zabojnikih na mariborskem letališču. Kakšno orožje! Čigumiji, megapaki čigumijev Orbit Super Heroj! Za v Bosno. Izetbegović je zastavil helikopter za deset kontejnerjev Orbit Super Heroja prototip AK74 limited adition. Zelo praktična zadeva. Dvakrat dobro prežvečih in potem zalimaš vrata od Patrije, ko padejo dol. Pa drži. Brezpogojno.

------------------------
Izjavam znanih Slovencev o Orbit Super Heroju lahko verjamete ali ne. Jaz vam garantiram nekaj. Če nočete imeti rumenih zob zaradi cigaret in kave, potem vam priporočam zgolj; ne kadite čikov in ne pijte kave. Če želite biti manj napihnjeni, ne žrite tistega sranja od jogurta, ker, če ni pomagalo Grimsu, ne bo tudi vam.

Če pa želite žvečit en dober čigumi, ko ste živčni, relaksirani, ko razmišljete, iščete nove ideje ... potem bo tale Orbit Super heroj čist ok.

Facebook stran Orbit Super Heroja (talajo neke nagrade ...)Tule pa lahko sodelujete v nagradni igri in si zaslužite večerjo za dve osebi: Drugi svet

Napiši komentar
Ne. Ampak nam lasje na glavi gor štrlijo zaradi spama na ediju.

2. 06. 2011

Pa ne mi rečt, da se ne da nič naredit.

 

Avtor: Dajana

Komentar brez naslova

4. 06. 2011
Avtor: Gost

Komentar brez naslova

6. 06. 2011

zagotov se da , sam tle imamo občutek da nekdo namerno hoče tale ednevnik total dotolč s temi spami in ta tole je del igre nekoga ki mu prov dol visi kaj se tle dogaja  

LP

Avtor: Gost

Preljubi Razbojnik!

6. 06. 2011

A se da dobiti kakšen odgovor na to, zakaj se na ediju pusti spam in zakaj se ga ne "čisti"? Prosim!!!! Ljudje imamo radi edi, ki je ena izmed naših vsakodnevnih pribežališč!

 

Samo malo dobre volje je treba. In vedeti, da smo "za" blogi živi ljudje.

 

p.s. Všeč mi je izraz Đanović.

Avtor: Dajana

Se opravičuvlen:

6. 06. 2011
všeč mi je.... Zoki Đankoviđ in Džanez Gandža.
Avtor: Dajana

Sporočilo 1 od 132

Prejšnja stran | Naslednja stran

Avtor vsebine tega eDnevnika je RazbOjniK.
Pogoji uporabe - Varovanje zasebnosti - e-pošta: info@eDnevnik.si
Vse pravice pridržane. © 2005-15 eDnevnik