<h1>eDnevnik, slovenski blog</h1>

Ne poznam vprašanja, a vem, da je odgovor Janša

15. 06. 2009
“Kar je naredil Golobič, je moralno sporno in prav je, da ga novinarji napadajo, a največji lažnivec v Sloveniji ni on, pač pa Janez Janša.” dr. Vlado Miheljak, Mladina

»Da je priznal napako je seveda neko moralno dejanje v nasprotju recimo z Janezom Janšo, ki nikoli ni položil računa, niti moralnega niti finančnega za preprodajo orožja.« (Spomenka Hribar v komentarju laži Gregorja Golobiča)

"Namen knjige je, da se ne pozabi Janševih političnih ambicij slovenske medije narediti za svoje sužnje." (Boris Vezjak ob izdaji svoje knjige Somrak Medijske avtonomije.

(op. Gregor Golobič) - Poudaril je še, da do podtikanj prihaja prav sedaj, ko so razkrili "koruptivno politiko Janeza Janše" (žurnal 24).

itd. itd. itd...
Napiši komentar
Eni

15. 06. 2009
so čistega srca, če dokažejo grehe drugih.
Avtor: odsrcadosrca

Že omenjeni uvodnik iz Dobro jutra...

15. 06. 2009

Bralci, predvsem tisti z desnega dela našega političnega horizonta, so nas opozorili, da se v zadnji številki nismo dovolj ukvarjali z afero Golobič. In, kaj je bil vzrok temu? A zmanjkovalo nam je prostora, naš časopis pač živi od oglasov. Zdaj pa GG: predsednik naj bi medijem zamolčal, da ima lastniški delež... Kosovi protikorupcijski komisiji je svoje imetje sicer prijavil, a mediji so ga vseeno pribili na križ, ker v javnosti ni govoril resnice. A če je G. lagal in če bo zaradi tega nosil posledice, se nam je vseeno dogodil v naši politiki pravi obrat. Doslej namreč ni bil ravno običaj, da politi, ki lažejo, to tudi javno obžalujejo. In politiki v SLO so lagali. Pa ne v državnem zboru, kjer je bila laž pravzaprav vedno zavarovana s pravico do imunitete. Lagali so tudi drugače. In G. laž mnoge moti veliko manj kot odgovori JJ na očitke, da je tajkune legaliziral s tem, ko je v svoji pisarni gostil IB in BŠ. Priče so povedale, da je JJ IB in BŠ podaril deleže v Mercatorju. JJ je sprva govoril, da tega sestanka nikoli ni bilo, pozneje, ko so bili dokazi premočni, pa je izjavil, da so se pogovarjali o slovenskem prodoru na YU trge. Vrednost GG deleža v U. bi naj bila nekaj sto tisoč evrov. IB in BŠ pa sta najela za kakšni 2 miliardi evrov kreditov. Brez srečanja tajkunov s takratnim premierjem JJ bi bila recesija veliko znosnejša in laži GG veliko bolj nerodne.

Hm...Luškano, a ne?

Vem, da sem ti s tem vzela kar nekaj prostora... Samo, ker je to bilo v naši izdaji in je vprašanje, če ste imeli tudi čast to brati v drugih izdajah... Ali pa je to dovolj dobro samo za nas Podravce?!

tetka

Avtor: Gost

V carski Rusiji

17. 06. 2009

in v stari Jugoslaviji (ki je razpadla 1941-ega) je bila strašna represija, uboge prevratnike se je zapiralo in so "notri" študirali . . . - ven pa prišli prekaljeni in odločeni, da (pre)vzamejo oblast temu gnilemu režimu . . .

Duhovni potomci teh "osvoboditeljev" nadaljujejo z laganjem in so dosegli tekom desetletij tozadevno virtuoznost.

Stalina so nekajkrat prosili, naj ostane sekretar, tudi Golobiča so dobesedno rotili naj ostane in na dosedanji način rešuje vedno hujšo krizo . . . Saj je vendar lagal/tajil samo ljudstvu (DEMOSU), vse pa je povedal KOS-u. In, saj bi vsi njegovi pajdaši, kot zagotavljajo, naredili enako . . .  Nov pristop k vsemu, zares . . .

Kaj pa Janša počne v politiki, je pa vsakemu pametnemu in prav informiranemu popolna uganka (ČETUDI NA ZEMLJI NI NIČ POPOLNEGA)! Pri vseh milijardah iz prekupčevanja z orožjem - kaj mu je treba še kaliti vodo, mu ni (bilo) zadosti? Saj se je šel osamosvajanje zaradi keša, je kdo še v dvomih?

Zares ne morem razumeti . . .

Avtor: Turdus

Hehe, če bi ne

17. 06. 2009

imeli J.J. bi si ga branitelji morale v Sloveniji morali izmisliti. In G.G. je bil za svojo vzgojno moralno držo primerno lepo nagrajen.

Sploh pa, tisto kar je G.G. prijavil KOSovi komisiji in tisto, kar se zdaj odkriva, meni ne izgleda isto. Take čudne številke se luščijo iz vsega, če človek malo izračuna. Ali pa o matematiki nimam pojma. Pa se mi je doslej zdelo, da s tem nimam težav, M.

Avtor: klotilda

He, he, kloti...

18. 06. 2009

Hja, kdo od totih pa te je še računal, da bo kdo kaj računal... So se stvari zadnje čase spet tak fajn podražile, da itak nimaš več kaj prav za računat. Je dokler je, potem pa... Bo kak bo. Ne pa, da pa bi nekdo pa še okrog teh njegovih/njihovih številk pa še čas zapravljal.

tetka

Avtor: Gost

Sporočilo 11 od 132

Prejšnja stran | Naslednja stran

Avtor vsebine tega eDnevnika je RazbOjniK.
Pogoji uporabe - Varovanje zasebnosti - e-pošta: info@eDnevnik.si
Vse pravice pridržane. © 2005-15 eDnevnik