<h1>eDnevnik, slovenski blog</h1>
14. 03. 2017
Ženska.
Kar nekaj časa je že minilo od prvega posta... pa sem si rekla, da je spet čas.
Že tri ure čakam, da se mi sname film. Ja, internet mi dela, ampak samo v kuhinji. Mogoče bi si mogla postavit malo taborišče, s šotorom, kar seveda ne bi bilo tako slabo, ker bi imela hladilnik poleg.

Danes sem kar predcej razmišljala. Moram vam povedat, da sem zadovoljna sama s sabo. Sicer sem bolj majhna oseba (to pride do izraza resnično takrat, ko sem jezna, ker skačem in se derem in zgledam kot palček na drogah). Ampak kot ženska sem kar zadovoljna s sabo. In kako zgledam. 

... in kot ženska ogromno kompliciram. In sem resnično sitna, če kakšna stvar ni tako, kot sem si jo zamislila. Sitna sem med našo mesečno rutino, sitna sem ko sem lačna, sitna sem ko sem zaspana. Ubistvu sem večino svojega vsakdanjika sitna. No, in ker kompliciram, seveda kompliciram včasih pri svojem videzu. Dejansko sem preprosta oseba, ki pa kdaj pa kdaj rada dobro zgleda. SAMO FAK! Meni se res ne da obrvi urejat vsak teden (in potem zgledam kot Fredi Miler v svojih najboljših letih), ne da se mi vsak teden brit nog (na koncu moje telo proizvede tako veliko dlak, da bi jih lahko prodajala za lasulje). Ne da se mi vsako jutro prej vstat, zato da si potem lahko pol ure likam lase in da pred ogledalom vadim NIKE kljukico, ki jo bom narisala na svoje veke. Ker leva stran pač nikoli ne uspe.

AMPAK danes ITAK živimo v svetu, ki od nas zahteva, da smo popolni. No, zame popolnost ni 3 kg pudra, da ko človek kihne, da v Ljubljani nastane megla. Zame ni popolnost to, da so lasje vedno do potankosti urejeni, in da noben las ne štrli po svoje. Ogromnokrat grem v svet brez ličil in se počutim srečno in popolno. Ker navsezdanje, koga pa briga, če imam kosmata kolena, le da imam na obrazu nasmeh. To največ šteje :)avtor: Cupcake ob: 23:16 | kategorija:
Stalna povezava | Obvesti prijatelja o tem sporočilu | Komentarji:(2)
Komentarji:
Komentar brez naslova
..vsecna misel in ja je res kaj pa koga briga..sej ne zivis za druge ampak zase..mogoce misel za takrat ko boš spet risala nike 😂in bos "kao perfect"
Lp;)
Avtor: mirakul ob: 10:11, 16. 03. 2017 | Stalna povezava | |
Komentar brez naslova
oh da ne bo pomote, sama pri sebi ne rišem "nike" znaka :) saj pravim, veliko raje sem brez ličil, se počutim boljše :)
Avtor: cupcake ob: 13:48, 16. 03. 2017 | Stalna povezava | |


Napiši komentar
Avtor vsebine tega eDnevnika je cupcake.
Pogoji uporabe - Varovanje zasebnosti - e-pošta: info@eDnevnik.si
Vse pravice pridržane. © 2005-15 eDnevnik