<h1>eDnevnik, slovenski blog</h1>

Zakaj kupovati samo pri velikih-poskusite makspro.si?

Objavljeno 9. 03. 2010 ob 09:28 - Napiši komentar

Zakaj bi kupovali vedno pri velikih prodajalcih avdio video, lcd tv, led tv...opreme, ki ponujajo precej dražje artikle?

Precejkrat njihova ponudba temelji na enemu ali dveh izjemno cenovno nizkih artiklih, medtem ko so vsi ostali predraženi. Tako Vas lahko zavedejo v nakup za vas povsem neprimernega artikla, ali pa vam prodajo tistega predraženega. Dostikrat so tisti poceni artikli stara zaloga (lcd tv še posebej), ki se jo poskušajo prodajalci na vsak način znebiti. Seveda so stari modeli po karakteristikah neprimerljivi z novimi.
Velikokrat prodajalci niti ne vedo kaj prodajajo in ponujajo tisto kar jim naročijo.

V specializiranih trgovinah se vam to ne bo zgodilo. Poskusite lahko tudi pri nas. Makspro spletna trgovina se nahaja na tej povezavi www.makspro.si . Poskrbeli bomo za vaš optimalen nakup.
Obupen odnos s strankami

Avtor: Gost Objavljeno 3. 12. 2010 ob 11:21 - Stalna povezava

Sem klical v Makspro in želel informacijo bolj tehnične narave glede nakupa točno določenega HDTV-ja. Gospod na drugi strani se je začel razburjat na mene kaj se neki stranke zmišljujejo! Toliko o tej Makspro trgovini! Ne kupim nič od njih pa čeprav so nekateri artikli cenejši. Malo je manjkalo pa bi kaj pisalo v medijih o tem dogodku!

Grega


< Prejšnja stran :: Naslednja stran >
Avtor vsebine tega eDnevnika je kodi.
Pogoji uporabe - Varovanje zasebnosti - e-pošta: info@eDnevnik.si
Vse pravice pridržane. © 2005-15 eDnevnik