<h1>eDnevnik, slovenski blog</h1>

Brez dokazov o logopediji in ostala nakladanja TJ

Objavljeno 20. 04. 2017 ob 07:18

Glede pravniškega znanja TJ smo se že velikokrat prepričali, kako ga ne obvlada, nazadnje v njenem prejšnjem prispevku na svojem blogu, zdaj se je po tej blamaži vrnila spet v zdravstvene vode, spet očita zdravnikom-specialistom, kaj vse so naredili g.Koviču narobe, kako je ostalo zdravstveno osebje grdo in nestrokovno ravnalo z njim...
In če spomnim, da je v enem od svojih zapiskov v bolnišnici napisala, da je v

TREH DNEH OBISKOV  SHUJŠALA ZA 15 KG,

je vsakomur jasno, koliko resnice je v njenih zapisih!

In samo njej se je seveda smehljal, ko je bil v komi, svoji soprogi, ki ga je obiskovala vsak dan (razen v času prepovedi v UKC Ljubljana-takrat ga pa tudi TJ ni smela obiskovati), pa očitno ne. In v takem zdravstvenem stanju (huda možganska kap, težka operacija želodca) so v ozadju tekli pogovori med malopridnim sinom in pohlepno TJ, kako bi Kajetana Koviča spravila k TJ in si zagotovila njegove prihodke, kasneje pa tudi njegovo premoženje. TJ ga je v prvem poskusu hotela odpeljati kar sama, ko ji je to preprečilo osebje v UKC in jo je policija nagnala iz bolnišnice, je nastopil svojo umazano vlogo sin g.Koviča in jo "uspešno" opravil.....Za to vlogo je prejemal 600 evrov mesečno, glede premoženja sta se pa sprla in prekinila stike.

Kajetan Kovič je bil v času prisilnega bivanja pri TJ zdravniško povsem neoskrbljen, niti enkrat samkrat ni bil pri svojem osebnem zdravniku, fizioterapijo mu je sicer TJ omogočila, vendar ne v Soči, raje je samoplačniško plačevala račune, saj bi ga iz Soče lahko z vso pravico odpeljala njegova soproga.

Da pa ni prišlo do logopedije, sta pa dva razloga. TJ se je zdelo predrago plačevati tudi to, obstajala pa je tudi majhna možnost, da bi se g.Kovič naučil govoriti in pisati, posledično pa bi bila ona lahko ob vse svoje dohodke, kasneje pa tudi ne bi mogla do njegovega premoženja.

Se pa izjemoma strinjam s TJ in sicer, da bi morda g.Kovič lahko še danes živel, če bi bil med bivanjem pri njej zdravniško poskrbljeno za njega, tako pa ga zdravnik ni smel niti videti, nobene preventive, nobene kontrole ni bilo. In  Tj seveda ne piše , kaj vse so našli pri g.Koviču zdravniki, ko so se končno dokopali do njega, opravili in primerjali so tudi slike glave (možgan) in tam se je verjetno pokazalo, kaj vse se mu je dogajalo na zdravstvenem področju.

In ne, ne bom pozabil, pa sem prepričan, da tudi ostali niste:

naj že vendar enkrat predloži račune za samoplačniško logopedijo kar dveh logopedinj, ki pa jih ni nikoli, pa jih tudi nikoli ne bo, ker jih sploh ni bilo! TJ se je iz finančnih, predvsem pa iz preračunljivih razlogov odločila, da mu to možnost vzame!

Ker zadev na zapuščinskem sodišču sploh ne omenja več, si to razlagam kot popoln neuspeh njenih prizadevanj, da bi družini Kajetana Koviča odvzela premoženje. Kar sem pa tudi ves čas trdil, da ji ne bo uspelo!« Prejšnja stran :: Naslednja stran »
Avtor vsebine tega eDnevnika je labod.
Pogoji uporabe - Varovanje zasebnosti - e-pošta: info@eDnevnik.si
Vse pravice pridržane. © 2005-15 eDnevnik