<h1>eDnevnik, slovenski blog</h1>
19. 03. 2017,21:01

VSAKODNEVNE ŽALITVE NA NOVA24TV

VSAKODNEVNE ŽALITVE NA

NOVA24TV

PIŠE : Srečko Križanec


 

Le o čem bi govorili in pisali v glasilu Demokracija, Reporter in na NOVA24TV, če ne bi bilo partizanov, komunistov, bivšega predsednika  Milana Kučana, Foruma 21 ipd. Tudi v časopisu Družina obstaja prostor, ki je  namenjen za  blatenje  omenjenih.  Imenuje se »ZADETEK V POLNO«.  V 11. številki Družine z datumom,  12. marec 2017, na strani 9, odgovorni urednik  NOVA24 Miro Petek piše:  »Komunikacijsko-marksistične floskule, kako mediji odražajo realnost, so le še za borčevska zborovanja. Mediji konstruirajo realnost in zato tudi takšen strah in odpor proti novim medijem, ki niso na liniji vladajoče elite. Slovenska realnost, ki jo ustvarja dominantni medijski prostor, pa je takšna, da 80 let stara ženica, ki so ji komunisti vzeli vse premoženje in zatirali njeno vero, takoj  po nedeljski maši na volitvah obkroži komunista Kučana«. Komentar je potreben, o tem ni dvoma.

O Karlu Marxu Miro Petek ne ve nič. Izjemno pritlehno se je tudi  obregnil  na zborovanja oz. borčevske proslave. Miru Petku očitno ni jasno, kdo je branil domovino Slovenijo, ki so ji leta 1941 Nemci, Italijani in Madžari  ter pozneje domači izdajalci namenili narodovo smrt. Verjamem, da  vam  kot prodani duši bolj ustrezajo shodi domobrancev in njihovih  potomcev in objokavanje ustaških klavcev  pred Hudo jamo. Zavedni  ljudje na Koroškem se vas sigurno sramujejo.  Ne si domišljat, da vlada strah in odpor  med  ljudmi zaradi t.i. novih medijev. Vem, da imate v mislih TV, katere ste odgovorni urednik. Se pa res visoko cenite. Vaš strah je  popolnoma odveč.

Katero vladajočo elito pa imate v mislih odgovorni urednik Miro Petek?


TA JE NAŠ ! LE UNIFORMO SI JE SPOSODIL ,
 DA IZGLEDA BOLJ POŠTEN !

Predsednik RS  Borut Pahor hodi na zborovanja , ki so blizu vaši politični opciji in klanja se kolaborantom, torej tistim, ki jih vi častite in poveličujete.


MIRO , DAJ BOGU KAR JE BOŽJEGA !
 NAROD JE LAHKO LAČEN ! NAJ SE POKORI ,
KER JE VOLIL LOPOVE !


Predsednik vlade RS  dr. Miro Cerar je povedal, da veruje. Kar seveda ni nič narobe. Torej,  zopet bližje vam kot komunistom. Kdo je potem po vašem  vladajoča elita? Verjetno tisti , ki so pobrali in neznano kam naložili denar od preprodaje orožja. Saj ste novinar odgovorni urednik Miro Petek, pa ne veste nič o tem. A niso elita tisti, ki so spravili na kolena celo vrsto odličnih podjetij in blagovnih znamk, delavce v obup in bedo, denar pa v finančne oaze,  na sodiščih pa jim vse zastara. Omenjate 80 let staro ženico  češ, da so ji komunisti vzeli vse premoženje  in zatirali njeno vero, po nedeljski maši pa voli komunista Kučana. Bolj podlo kot ste napisali je težko napisati. Takrat, ko so omenjeni  ženici vzeli vse premoženje je imela 10 let. Kaj je imel deset let star otrok leta 1947, naj oceni vsak sam. Moji pokojni stari materi  ni nikoli nihče zatiral vero, pa je v prejšnjem stoletju preživela vse sisteme. Bila pa je poštena in delavna ženica. Da bi veliko ljudi, ki so prihajali na volišča iz maše  obkrožili komunista Kučana, pa je »STREL V PRAZNO«. Tudi ta rubrika izhaja iz tednika Družina in je namenjena tistim, ki ne pišejo v duhu  RKC. Zato dobro poskrbijo dušni pastirji, (seveda ne vsi),  ki iz prižnic na prefinjen način nagovorijo  brate in sestre, da je treba voliti »ta-prave ljudi«.  Te stvari izjemno dobro poznam  in naj me lepo prosim nihče ne prepričuje, da nimam prav. Imate pa res slab spomin odgovorni urednik Miro Petek. Milana Kučana je volilo ogromno ljudi, tega ne morete zanikati. Tudi tega ne, da ne teka iz sodišča na sodišče in iz afere v afero. Ljudje spoštujemo tudi  To.

 

 Trenutno stanje duha: kakšna beda na desnici


Napiši komentar
Komentarji:

RKC IN NJEN KRIMINAL
Odlično napisano in povedano tako kot je treba! Res škoda besed in razpravljanja kdo je Petek Velika reva brez lastnega razmišljanja in osebnosti. Številni učenjaki so že davno pošteno povedali vse o cerkvi in njenem položaju! "cerkev ni postala vodilna religija zaradi velike količine dobrih del, ampak zaradi veliko nasilja, ki ga je trosila med ljudstvo!" nedvomno je cerkev tujek, ki povzroča veliko gorja in nesreč. Kašna je razlika med islamskimi teroristi in cerkvijo? Prej ko bodo njeni podložniki to spregledali, prej bo trpljenjea konec. Že dolgo desetletij hodim po svetu in nikdar nisem pomislil, da bomo v 21. stoletju živeli v takšni inkviziciji. In kdo je kriv za nastanek tega, z njihove strani tako osovraženega komunizma? Ravno cerkev je ta ogromen kgrešnik! Če njihovi najbolj zagreti pripadniki tako pravijo bo to zagotovo držalo ! " Cerkev je pripomogla k razcvetu pornografijePo nauku cerkve je brez katoliške vere nemogoče biti všeč Bogu »
Bivši vplivni duhovnik: »Komunizem je ustvarila katoliška cerkev!«
"http://narava.blog.siol.net/2010/10/13/bivsi-vplivni-duhovnik-%C2%BBkomunizem-je-ustvarila-katoliska-cerkev%C2%AB/"
Napisal Gost ob 12:29, 20. 03. 2017 | Povezava | |
Avtor vsebine tega eDnevnika je mehanikaleban.
Pogoji uporabe - Varovanje zasebnosti - e-pošta: info@eDnevnik.si
Vse pravice pridržane. © 2005-15 eDnevnik