<h1>eDnevnik, slovenski blog</h1>
16. 07. 2017,08:00

DeSUS že ruši vlado RS

DeSUS  že ruši vlado RS


PIŠE : SREČKO KRIŽANEC / ŠTORE


Ponavlja se zgodba stranke DeSUS, ko leto pred volitvami pričenja rušiti koalicijo in vlado. Izjave njihovega predsednika stranke so že naperjene proti predsedniku vlade ob obisku hrvaškega premierja v slovenski prestolnici. Nadalje že kar nekaj časa na vse možne načine složno skupaj z opozicijo  pljuvajo po aktualni ministrici za zdravstvo in jo pozivajo k odstopu. Imajo pa res izjemno slab spomin, ko ni iz njihovih vrst minister za zdravstvo naredil popolnoma nič v korist pacientov in zdravstva na splošno, pa še s predčasnim  izstopom se je elegantno izmuznil  odgovornosti.

 Kako kratek in zamegljen spomin imajo volilci, da še vedno podpirajo to stranko, ki je bila v vseh vladah in njihovi poslanci so glasovali za sprejetje zloglasnega zakona ZUJF skupaj z stranko SDS, NSi in pokojno Virantovo DL. Ali ste volilci pozabili koliko nam je ta zakon pobral pridobljenih pravic iz preteklosti?


"BOREC" ZA NAŠE POKOJNINE,
KI SO PO NJEGOVIH "BITKAH" VSE NIŽJE !

V bistvu smo bili najbolj prizadeti prav  upokojenci in veterani. To govorim in pišem kot upokojenec  in veteran vojne za Slovenijo iz lastnih izkušenj. To omenjam zaradi tega, da ne bi imel kdo vtisa, da sem proti upokojencem, na katere se ta stranka tako pretirano rada sklicuje.  Da bo ta stranka v bodoče skrbela za naše pokojnine in jih povečevala je popolni blef in prekleta tisočkrat izrečena  laž. Seveda se vedno leto pred volitvami izsiljuje z regresi  za upokojence, pa višine  pokojnin, ki so za veliko večino resnično sramotno  mizerne. Ljudje pa nasedajo in živijo v praznem upanju.  Večina upokojencev v  te pravljice ne verjame več. Čudim se še tistim, ki v te njihove prazne obljube in poceni besede še sploh kdo verjame. Marsikateremu predsedniku Vlade ta stranka pije kri in praktično še nikoli se niso do konca korektno v duhu podpisane koalicijske pogodbe držali in izpeljali pisnih zavez. S predčasnim pljuvanjem praviloma kakšno leto prej, si po lastni koaliciji iz volitev v volitve kujejo volilne točke za naslednje volitve. Ubobožani upokojenci  verjamejo njihovim trikom in spletkam. Njihov cilj je samo eden in edini, priti v Vlado, kakršnokoli.  Za njih sploh ni pomembno  ali je  leva ali desna. Niso izbirčni, še manj načelni.  Pomembno je samo in izključno to, da ima njihov  predsednik stranke zagotovljen ministrski stolček. Za to ljudje, prosim  vzemite pamet v roke in ne nasedajte več  praznim floskulam.


Na žalost stranka DeSUS ni  verodostojna stranka in njihova pisna koalicijska zaveza je kontaminirana, če si sposodim besedo politikov sosednje države Hrvaške.

 

 
Napiši komentar
Komentarji:

Hm
Lahko govorim iz svojih izkušenj. Vsi starejši, ki jih poznam, govorijo da ga ne bodo več volili (Karla oz. Desus), po volitvah pa rečejo ja koga pa naj drugega. Desus je naš.
Napisal Arzen ob 00:24, 17. 07. 2017 | Povezava | |
DeSUS ni naš !
DeSUS je "privatna" firma od ERJAVCA !
Napisal leban ob 07:57, 17. 07. 2017 | Povezava | |
Vem,
samo pravim kaj so se menili upokojenci okoli mene. Se včasih sprašujem al so tak slepi al tak neumni in kaj mora še Karel narediti, da bodo končno spregledali. A sami pravijo eno - koga pa naj volimo, saj noben ni "pravi"?
Napisal Arzen ob 13:55, 17. 07. 2017 | Povezava | |
RES JE . . . ARZEN !
NA ŽALOST ni koga voliti , ker vse niti vodijo V BERLIN ! Vsi delajo ZA OKUPATORJA ! IN NAROD JIM PLOSKA !

Uredil/a je mehanikaleban, 18. 07. 2017 ob 07:47
Napisal leban ob 08:45, 18. 07. 2017 | Povezava | |
Avtor vsebine tega eDnevnika je mehanikaleban.
Pogoji uporabe - Varovanje zasebnosti - e-pošta: info@eDnevnik.si
Vse pravice pridržane. © 2005-15 eDnevnik