<h1>eDnevnik, slovenski blog</h1>
26. 12. 2009,16:20

2009 -> 2010

Avtor zapisa je Bostjan

Čas hitro teče; ko človek takole mirno, zamišljeno sedi v temni sobi in se zamisli, kaj se je vse dogajalo v preteklih dneh, tednih, mesecih - in potem kapne realno stanje - faaak, le še nekaj dni nas (že spet) loči do novega leta, tokrat 2010...

Mnogo stvari se je v 2009 zgodilo v Momento taboru. Letos smo z vašo pomočjo (predvsem pri obeh spotih) izdali naša prva singla s pripadajočima videospotoma. Skupaj smo dvakrat uspešno odšli v avstrijski štajerski Gradec ter uživali na zelooo blatnem, ampak prijetnem Rock Otočcu. Na svojem prvem samostojnem koncertu v prestolnici smo napolnili Roxly, kjer je bilo zares noorooo, koncertirali marsikje po Sloveniji, prav tako pa smo bili v gosteh na mnogih radijskih in televizijskih postajah. Bilo je seveda tudi nekaj padcev in razočaranj, ampak če strnemo in seštejemo - leto 2009 je bilo zelo uspešno leto za skupino Momento!

Kako naprej? Za leto 2010 smo si zadali še večje in bolj drzne izzive. Že v januarju gremo ponovno v studio, kjer bomo posneli 3. singel, poleg tega pa še eno prav posebno skladbo, ampak o tem morda kaj več naslednjič. Momento glasbo želimo v novem letu pripeljati na čimveč lokacij naše male Slovenije, potem pa seveda sledi naš največji projekt - snemanje prvega albuma! Komaj čakamoooo... in verjamemo, da nam bo tudi to dobro uspelo!

Skupina Momento vam maximalno iskreno želi vesele, pozitivne in nepozabne praznike ter uspešno in izzivov polno novo leto 2010. Hvala vam za vso izkazano podporo, za katero se pa priporočamo tudi v prihodnje! Srečno, se slišimo (in vidimo) v 2010!

Boštjan in seveda Mare, Robi in Beno, ki se pridružujejo mojem blablajanju


Trenutno stanje duha: Hou Hou Hou :)


Napiši komentar
Komentarji:

Avtor vsebine tega eDnevnika je momento.
Pogoji uporabe - Varovanje zasebnosti - e-pošta: info@eDnevnik.si
Vse pravice pridržane. © 2005-15 eDnevnik