<h1>eDnevnik, slovenski blog</h1>
21. 06. 2010,19:28

Snemanje prvega Momento albuma - bobni&tolkala&kitara, tretji dan

Avtor zapisa je Bostjan

Elou people! 

Še zadnjič se vam javljam direktno iz Studia Jork. Naša uvertura v snemanje prvega albuma se počasi izteka, izkupiček pa sledeč: 9 posnetih bobnov, 1 posneta kitara in 3 posneta tolkala (število seveda pove za koliko komadov smo posneli kateri instrument :)

Danes se ni dogajalo nič kaj prestresljivega...brez neke pretirane panike in časovnega pritiska smo zvozili vse zadeve do konca. Se pa je dejansko zgodila spet ena prigoda za čas našega kosila...po tem, ko smo končno našli bankomat (hja, smo se veliko naučili včeraj - beri blog od včeraj ), smo se peljali na eno fast food lokacijo v Koper, kjer nam je na meniju v oči padel ombolo burger. Vprašamo kelnarco, kaj je to in nam NI znala povedat - LoL :) Takoj zatem pa čist samozavestno pribije, da je pa fuul dober...no coment . No mi smo se raje odločli za bolj varno varianto -  puranji burger :)

Po kosilu smo pičili nazaj v Jorka, kjer, kot sem že omenil, v tem trenutku zaključujemo s snemanjem. Vmes nas je prišlo pogledat nekaj ljudi, med njimi tudi naš basist Marko, ki je prišel malo pofirbcat...ja Mare, če tole bereš - pripravi se - tvoj bas je naslednji na vrsti - treba vadit! ;)

Danes žal ne bom objavil nobenih fotk, ker je zmanjkalo baterije na mojem fotoaparatu, ampak sej mislim, da ste dobili neko predstavo, kakša je situacija tule. Morem se posloviti, ker je na vrsti tisti najmanj prijeten del celotne zgodbe- pospravljanje opreme in pot domov...huh, komaj čakam, da se snemanje nadaljuje, še bolj pa, ko bom v roki držal našega prvega glasbenega otročička, naš prvi album...

Uspešen delovni teden vam želim, dobro navijajte za naše fante v Afriki in se slišimo kmalu...aja, btw...v petek promoviramo naš nov videospot za skladbo "Kje Si?" na Gradu Sevnica, v soboto pa igramo na Klumpanju...več o tem pa seveda v prihodnjih dneh na zelo dobro znanem naslovu, naši spletni strani...may the force be with you all! :)

Boštjan, over and out! :)


Trenutno stanje duha: uresničeno-maxutrujeno


Napiši komentar
Komentarji:

Avtor vsebine tega eDnevnika je momento.
Pogoji uporabe - Varovanje zasebnosti - e-pošta: info@eDnevnik.si
Vse pravice pridržane. © 2005-15 eDnevnik