<h1>eDnevnik, slovenski blog</h1>
25. 10. 2010,18:16

Čas je za Momento kotiček

Avtor zapisa je Mare

Hey Hou!
Malo smo zopet zaspali s tem blogom, kar še ne pomeni, da nič ne dogaja. Sicer smo koncertno trenutno še vedno nedejavni, to pa se zna v bližnji prihodnosti spremenit.
No pa gremo lepo po vrsti. Dolžni smo vam še videospot za pesem "Kje Si?", naš tretji po vrsti, režiser pa je tudi tokrat bobnar Robi. Uživajte v ogledu!Bend je v času snemanja prvenca, doživel tudi kadrovske spremembe . Skupino je zapustil klaviaturist Beno, ki ga bo moč še vedno slišati na težko pričakovani plošči in gostovanju na katerem od koncertov . Beno hvala ti za ves tvoj prispevek glasbenega talenta k skupini in želimo ti vso srečo na tvoji poti (vmes pa se oglasi na kakem pivu ). No Momento ne bodo ostali trio (Adijo ), ampak so že rekrutirali novega člana - virtuoza Grega Žagarja, ki bo tako žagal na kitari. Z Gregom že pridno vadimo in Momento glasba zanesljivo pridobiva novo dimenzijo. O tem se boste lahko prepričali na bodočih koncertih , zato spremljajte www.momento.si.
Beno srečno, Greg dobrodošel na krovu!


Momento z novim članom - Greg Žagar, foto: Dolores Osek

Kako pa napreduje snemanje albuma? Hja Murphy ma z nami veliko dela . Na nas se spravljajo razno razni škrati in nam grenijo spanec in življenje, vendar jih počasi odganjamo in snemanje se bo kmalu nadaljevalo. Če ocenim tako na oko, smo približno na 75% snemanja. Ja hudič je, če se vsega lotimo sami, vendar bodo na koncu vse tegobe pozabljene, ko bo kreacija ugledala luč/ušesa sveta. Zaradi že omenjenih škratov smo se odločili, da pred izidom albuma v kratkem izdamo še en singl, toliko da opozorimo ljudi, da še obstajamo . O singlu kdaj drugič.

To je to - še vedno dihamo in brcamo .
See you later alligator.

Pesem meseca: Na moje veselje so iz pepela zopet vstali klik .Trenutno stanje duha: Kapitalizem smrdi :S


Napiši komentar
Komentarji:

Avtor vsebine tega eDnevnika je momento.
Pogoji uporabe - Varovanje zasebnosti - e-pošta: info@eDnevnik.si
Vse pravice pridržane. © 2005-15 eDnevnik