<h1>eDnevnik, slovenski blog</h1>
28. 12. 2010,18:30

Neumnost na pohodu

Avtor zapisa je Mare

Yo!
Pa smo skoraj prijadrali do konca leta. Obrne se nov list in vse bo boljše, lepše, novejše, višje, večje... Baje.
Neodvisna Slovenija je pred dnevi praznovala svojo 20. obletnico, oz. bolje rečeno spočetje, pot do neodvisnosti je bila še trnova. Torej vse najboljše Slovenija ! Sedaj pa hitro naslednjim izzivom naproti kot mladi voznik (za svojih 20 let) s tovornjakom polnim Šrota (po SSKJ: šrót - grobo zmleto zrnje), Prijateljev, Zidarjev in ostale krame z 0,75 promila v krvi, brez vinjete in zimske opreme po zasneženi avtocesti 200 na uro. Približno taki časi so trenutno .
Na koncu tunela pa (naj bi bila) vedno luč, če odmislimo, da konec nima konca . To luč bo po tanovem napajal ekonomsko zelo upravičen 6. blok TEŠa. Kaj pa je to več kot milijarda evrov? Vsak Slovenček (penzionisti, prvošolčki, dojenčki seveda vključeni) pljune tistih cca. 500€  pa ga mamo . Ekološko, pardon ekonomsko upravičen projekt je na dosegu minimalne plače. Kaj češ lepšega? Treba porabit ves premog, ki je še ostal. Stran pa ne res ne bomo metali . "Alternativ itak ni", so nam povedali .
Fino je tudi, da se vsi grebejo za položaje v TEŠu, ker jih res skrbi za našo prihodnost, da ne bi ostali brez energije in se pred očmi javnosti tepejo za stolčke. Ob transparentnosti projekta so imeli sigurno tole v mislih .
Obiskovanje podnebnih konferenc s figami v žepu pa je že spet druga zgodba... No skratka, leto je bilo sigurno... pestro.

Pa zamenjajmo temo po vsem tem žolču, npr. na glasbo. Zunaj je naš novi singel z naslovom "Neumen". Govori o...

Upamo, da vam je všeč. Dojemanje je prepuščeno sleherniku.

Naj vas še povabimo na veliki koncert, ki bo v četrtek 30.12. okrog 19h na trgu Matije Gubca v Krškem s skupinami Tabu, Neisha, Zlatko, Puppetz in seveda Momento pa še kaj.

V imenu banda pa vam želim še srečn'ga pa zdrauga. Naj bo to res leto (pozitivnih) sprememb. Zgradimo si svoja nebesa sami, brez pomoči SCT in Vegrada , v katerem ne bo najeb... zidar, kvečjemu Zidar .
Glejte in poslušajte s srcem pa ne mislim samo na glasbo .

PS: Pejte še kej na www.momento.si in na desni strani pod Glasujte za Momento kej poglasujte za nas po raznih lestvicah. Bohlonaj! Se vidmo v letu 11!

Mir ven!!!


Trenutno stanje duha: Ho ho ho my ass!


Napiši komentar
Komentarji:

Avtor vsebine tega eDnevnika je momento.
Pogoji uporabe - Varovanje zasebnosti - e-pošta: info@eDnevnik.si
Vse pravice pridržane. © 2005-15 eDnevnik