<h1>eDnevnik, slovenski blog</h1>
3. 10. 2011,22:13

Koncert v Orto baru in predstavitev albuma "Era"

Avtor zapisa je Bostjan

Pozdravljeni po dolgem času!

 

 

Prihajaaa...7. oktober 2011 - datum, ki šteje za enega izmed mejnikov naše skupine Momento. Vračamo se v ljubljanski Orto bar, kjer bomo premierno predstavili svoj prvi in dolgo pričakovani album "Era". Pokazali bomo vse, kar smo ustvarjali v zadnjem letu dni, to pa bomo počenjali vse do konca letošnjega leta s koncerti po naši Sloveniji. O happy days!

 

Album "Era" bo prvič možno kupiti ravno na petkovem koncertu, kasneje pa tudi preko spletne trgovine in fizične prodaje po vsej državi. Kmalu zatem sledi še posebna spletna multimedijska izdaja albuma ter predstavitev videospota "5ka". V celoten paket smo vložili zares ogromno truda, tako da bomo vse končane produkte z največjim zadovoljstvom in hkrati enormnim olajšanjem (da je ja vsega konec) delili z vami! :)

 

Zares mnogo dobrot torej prihaja v bližnji prihodnosti, najprej pa še enkrat, morda prvič, morda petič - vljudno vabljeni na prvo postajo koncertne turneje, v Orto bar! Koncert in mega žur se pričneta ob 22. uri, do tedaj pa vas usmerjam na povezavo do novega singla "5ka", ki bo v prihodnjih dneh in tednih zajadral po radijskih postajah. Ljudje, pa ne pozabit - Več je vseh poti!

 

5ka.momento.si

 

 

 

Se vidimo v petek! Rock on! :)

BoštjanTrenutno stanje duha: fak yeah-ovsko :)


Napiši komentar
Komentarji:

Avtor vsebine tega eDnevnika je momento.
Pogoji uporabe - Varovanje zasebnosti - e-pošta: info@eDnevnik.si
Vse pravice pridržane. © 2005-15 eDnevnik