<h1>eDnevnik, slovenski blog</h1>
16. 11. 2011,22:19

"Era" je končno tu!

Avtor zapisa je Bostjan

Lep pozdrav vsem!

 

Po mnogih napovedih, dolgem čakanju in po vseh neštetih neprespanih in preživciranih nočeh lahko ponosno in naglas rečem: Izdali smo naš prvi album, našega prvega otročička!  Punčka je! In sliši na ime Era. Gre za zgodbo o našem petletnem odraščanju, kaljenju, iskanju pravega zvoka in sobivanju/soeksistiranju z ostalimi člani banda. Nepopisen občutek je, ko v rokah držiš originalni izvod, končano delo. In kljub vsem dvomom in strahovom zaradi dokazane lastne pikolovskosti...rezultat je osebno zadovoljstvo in predvsem olajšanje!  

 

Po mnogih mesecih predoziranja z dvanajstimi avtorskimi skladbami sem si takoj po izdaji vzel mesec dni dolg odmor in šele ko sem po vsem tem času nekaj dni nazaj potisnil plošček v CD predvajalnik mojega avtomobila, se mi je odvalil kamen s srca - zadeva se dejansko sliši v redu, misija je bila uspešna!  Ni pa vse v glasbi - tudi vizualizacija albuma je uspela, za kar pa gre gromozanska zahvala predvsem Petri, Juretu, Roku in Dejanu - carji ste!  Če se želite sami prepričati ali pa opredeliti o (ne)uspehu, vas kar takoj (malo marketinga mora biti ) preusmerim na našo domačo spletno stran, spletno trgovino, kjer vam ob zgoraj opisanem izdelku ponudimo tudi čisto nove Momento majčke. Rok trajanja je neomejen, vse skupaj pa še močno diši po svežem...torej naslov: http://momento.si/trgovina

 

Da nadaljujem...posneli smo tudi nov videospot. Za aktualni singel "5ka". Zanj je v glavnem ponovno zaslužen naš (bobnar in multipraktik) Robi Dvoršek. Zadeva je bila posneta poleti v Sevnici in moram priznati, da je šlo za eno najbolj zabavnih snemanj do sedaj, pa čeprav smo (ponovno) bili pod časovnim pritiskom. Kot bi en Srečko nekoč povedal: "Kapo dol", ampak ne fantom - samo glavnemu igralcu Andreju Kopaču. To je ta fant, ki je v Sevnici skoraj pustil svoja pljuča in še kakšen drug vitalen organ, ko se je njegov spotovski alter-ego poskušal spraviti v formo svojega življenja z namenom osvojiti svojo sanjsko punco...ooo  Na koncu mu sicer to žal ni uspelo, kaj več pa najbolje da izveste kar sami s svojimi čutili za vid. Enjoy!

 

 

In da zaključim...koncerti in promocija albuma so/je v polnem teku. Revije Bravo, Pilot, SLO Novice, naša prva naslovnica TV Okno, malo morje radijev in razna TV pojavljanja, med katerimi bi izpostavil premiero spota v oddaji Dobro jutro (RTV Slovenija 1), so le nekatere stvari v seriji promo dogodkov za naš prvi album. Seveda nam najpomembnejši in najbolj čustveno nabiti so definitivno koncerti. Ljubljana, Krško, Brežice in Slovenske Konjice so že za nami, medtem ko so Sevnica, Novo mesto ter Ravne na Koroškem pred nami. Definitivno pride še kakšen datum. Vabljeni torej na živo dozo Momento glasbe, kjer vam bomo pokazali kaj vse smo se naučili in doživeli v teh 5 letih obstoja banda. Sevnica (19.11.) in Novo mesto (26.11.) sta najbližja datuma in upam da se vidimo tam!

 

Bodite v cvetju, lep preostanek leta 2011, čeprav verjamem, da se še pred iztekom tega leta slišimo ali beremo, nam najljubše pa bi bilo, da se vidimo!  Ljudje, rock&roll, če vam pa kaj ne bo jasno ali pa boste željni kakšnih svežih informacij...www.momento.si je tisti pravi naslov za vas

 

Pa veliko pirhov in jajčnega likerja...

BoštjanTrenutno stanje duha: navdušeno :)


Napiši komentar
Komentarji:

Avtor vsebine tega eDnevnika je momento.
Pogoji uporabe - Varovanje zasebnosti - e-pošta: info@eDnevnik.si
Vse pravice pridržane. © 2005-15 eDnevnik