<h1>eDnevnik, slovenski blog</h1>

Wild Devil (Iva Hočevar) igralka v filmih za odrasle

Objavljeno 15. 11. 2013 ob 16:30 - Napiši komentar

Resničnostni šov Ljubezen na deželi  je bogatejšo za eno zelo zanimivo tekmovalko, ki uporablja poleg svojega imena Iva še svoje umetniško ime Wild Devil. To ime je uporabljala v filmih za odrasle.
Wild Devil se je prestavila kot..
Iva Hočevar med tem, ko se je predstavila na oddaji Ljubezen na deželi je dejala, da je izredna ljubiteljica narave in obožuje jahanje konj, a seveda ni omenila, da je včasih nastopala v filmih za odrasle. Iva Hočevar je pred časom se podala v vode filmov za odrasle in si nadela umetniško ime Wild Devil, kjer se je pred kamerami predajala užitkom.
Seveda se Iva (Wild Devil) ne ukvarja samo s filmi za odrasle, ampak pravi, da tudi pridno študira. Zelo dobra naj bi bila tudi v go-go plesu. Obiskovalci Zrč so jo lahko velikokrat opazili na mestu za plesalke, kjer je svoje obline nastavljala soncu in seveda poželjivim moškim. Ženska bi lahko rekli, da ljubi pozornost in verjetno se s takim poslom, da veliko zaslužiti. Vsi vemo, da je danes denar sveta vladar. Verjetno bi bile njene odločitve nekoliko drugačne, če denar ne bi bila ovira. Ja, posnetkov in slik pa tukaj nebo objavljenih, boste pa morali kar sami nekoliko pobrskati po spletu, če želite seveda.
Če vas zanima še podoben članek, sledite tej povezavi: http://ednevnik.si/aktualno/wild-devil-pravo-ime-iva-hocevar-iz-oddaje-ljubezen-na-dezeli/
Iva hočevar na avdiciji...

Morda vas zanima tudi..

< Prejšnja stran :: Naslednja stran >
Avtor vsebine tega eDnevnika je zabavno.
Pogoji uporabe - Varovanje zasebnosti - e-pošta: info@eDnevnik.si
Vse pravice pridržane. © 2005-15 eDnevnik