Uncategorized · 29 septembra, 2022

Na kaj bodimo pozorni ob izbiri zlatih uhanov

Zlati uhani, kot tudi ves preostali nakit, v sebi nosijo zgodbo življenja za ustvarjanje spominov. Pa naj bodo to babičini uhani, ki jih je babica dobila v dar ob svoji poroki in ste jih od nje dobili v dar, ali darilo botra, staršev, srčnega izbranca ali pa ste si jih podarili kar sami ob posebni priložnosti. Zlati uhani so neprecenljivo in popolno darilo.

Bi želeli svojo izbranko razveseliti s prelepimi zlatimi uhani? Potem nadaljujte z branjem, na kaj bodite pozorni ob nakupu zlatih uhanov:

  • Najprej seveda preverite ali je vaša izvoljenka sploh naklonjena nošenju uhanov
  • Bodite dovolj pozorni, da opazite, kakšen slog zlatih uhanov bi vaši izbranki najbolj pristajal in obenem izražal njeno individualnost. Če ji je všeč enostaven, minimalističen nakit, raje ne pretiravajte z visečimi uhani in raznimi obročki
  • Preverite ali ji je všeč rumeno ali belo zlato in ne pozabite, da kupujete nekaj kar bo z veseljem nosila in kar jo bo vselej spominjalo na vas
  • Ne drago, naj bo lepo. Ni treba, da je najdražje, da bo vesela. Ženske obožujejo vse, kar je lepo, elegantno; vse, kar jim daje občutek, da so vredne nekaj več. Zato je med drugim pomembno tudi, da so zlati uhani kakovostni, brez vidnih poškodb in opremljeni z žigom državnega inšpekcijskega nadzora in registrirane znamke proizvajalca, da ženska ve, da ste se zanjo potrudili in ji podarili nekaj trajnega. Prepričani smo, da takšni zlati uhani ne bodo šli nikoli v pozabo!
  • Ob nakupu zlatih uhanov naj bodo shranjeni v lično embalažo

 

Pomembno! Ne kupujte zlatih uhanov kadar imate slabo vest zaradi popivanja s prijatelji prejšnji večer, ko ste opiti prišli domov, saj ne želite, da se vaša izbranka na ta dogodek spomni, ko jih bo nosila. Naj bodo zlati uhani povezani s kakšno posebno priložnostjo, kar bo vedno lepa zgodba za vaše otroke in vnuke.

Kako podariti?

Če ji samo potisnete škatlico v roke, bo zmedena. Zato ji ob izročitvi darila povejte kaj lepega. Bodite nežni in se ne sramujte svojih čustev. Pravi moški jih mora znati izraziti. Če ji darilo postavite pod smrečico, potem priložite sporočilce. Ni treba, da je več strani dolgo pismo, lahko ji preprosto z nekaj besedami poveste, da vam pomeni vse na svetu.