Uncategorized · 22 januarja, 2020

Wolt Ljubljana – 5€ brezplačno za hrano na dostavo

Wolt je nova inovativna aplikacija, ki vam bo pomagala v vsakodnevnem življenju pri dostavi hrane. Kmalu vam razna vprašanja »Kaj bi pa danes jedla?« ne bo več povzročala preglavic, saj je uporaba aplikacije zelo preprosta. Aplikacija Wolt deluje v smeri, da olajšajo življenje. In pri tem so več kot uspešni.

Wolt je najnaprednejša aplikacija za dostavo hrane na svetu, ki je deluje že v Kopenhagnu, Helsinkih, Stockholmu, Trondheimu, Pragi, Budimpešti, Talinu, Rigi, Vilni, Varšavi ter Beogradu. Uporabljajo jo že v 11 državah in 58 mestih!

V Ljubljani so preizkusili delovanje aplikacije Wolt že v odličnih restavracijah kot sta Verace in pa Trappo, prav tako pa imajo namen v svojo ponudbo še vključiti OSHO. Naročanje ter dostava hrane je bilo več kot uspešno – tako so naročniki dobili svoj naročen obrok že v roku 20 minut!

Pri procesu registracije je pomembno, da tudi vpišete promocijsko kodo PWWC6, s katero prejmete 5 evrov,

Registriraj se tukaj za naročilo in vpis kupona: https://www.wolt.com

Sicer pa se lahko vsaka restavracija včlani v Wolt, saj je je njihov namen ustreči čim več različnim željam po raznovrstni in okusni hrani.

Pomembno pa je omeniti, da Wolt ni zgolj aplikacija za dostavo hrano, temveč združuje restavracije ter svoje uporabnike na vsakem koraku. Tako se lahko uporabnik odloči, da naroči obrok in ga sam pride iskat, lahko naroči dostavo, ali pa preprosto vnaprej naročijo željeno jed, ki jih bo pripravljena čakala, da jo zaužijejo brez predhodnega čakanja v restavraciji.

Velika prednost aplikacije Wolt, zaradi katere je tudi tako uspešna, pa so tudi ponujeni plačilni sistemi pri naročanju hrane. Wolt tako svojim uporabnikom omogoča enostavno plačevanje – kar preko mobilnega telefona, s čimer se olajša proces plačevanja tako restavracijam kot tudi kurirjem.

Če vas raznolika ponudba ter kakovost obrokov in seveda enostavno plačevanje prepričajo, je naslednji korak Wolt registracija! Aplikacijo Wolt lahko naložijo tako uporabniki Iphona kot Androida. Nato se morate registrirati. To lahko storite preko Facebooka ali pa preko elektronske pošte. Pri procesu registracije je pomembno, da tudi vpišete promocijsko kodo PWWC6, s katero prejmete 5 evrov, ki jih lahko uporabite pri svojem prvem naročilu okusnega obroka s pomočjo aplikacije Wolt.

Registriraj se tukaj za naročilo in vpis kupona: https://www.wolt.com

Najpomembnejša je super uporabniška izkušnja, zato je znotraj aplikacije tudi vključena opcija klepeta, ki ga lahko uporabite, če bi potrebovali pomoč pri naročanju hrane, ali pri načinih plačila. Bodite pripravljeni na novo ter moderno kulinarično izkušnjo!